maandag 22 oktober 2018 | week 43
Home » Algemeen » Parkeren bij De Windas

Parkeren bij De Windas

Bergschenhoek – Het prachtige weer in deze zomervakantie trekt veel mensen naar zwembad De Windas aan de Berkelseweg. De gemeente Lansingerland heeft besloten dat tot en met 12 augustus 2018 21.00 uur het op de momenten dat het noodzakelijk is, toegestaan is te parkeren op de atletiekbaan. Het fietspad wordt dan afgesloten en fietsers moeten om fietsen.

Check Also

Franse avond in theater ’t Web met film en muziek

Bleiswijk - Zaterdagavond 3 november heerst er een Franse sfeer in Theater 't Web. Dan wordt in het kader van 'Film Plus' de filmhuisklassieker Amélie (Le Fabuleux Destin d’Amélie Poulain) vertoond. Voor en na de film is er een optreden van chansonnière Diana van der Bent.

Geef een reactie