vrijdag 17 augustus 2018 | week 33
Home » Algemeen » Parkeren bij De Windas

Parkeren bij De Windas

Bergschenhoek – Het prachtige weer in deze zomervakantie trekt veel mensen naar zwembad De Windas aan de Berkelseweg. De gemeente Lansingerland heeft besloten dat tot en met 12 augustus 2018 21.00 uur het op de momenten dat het noodzakelijk is, toegestaan is te parkeren op de atletiekbaan. Het fietspad wordt dan afgesloten en fietsers moeten om fietsen.

Check Also

Vier Schotse Hooglanders en vier verschillende karakters

Bergschenhoek - Het blijft een prachtig gezicht, die vier Schotse Hooglanders in het Lage Bergse Bos, maar vergist u zich niet: ze zijn beslist niet aaibaar en kom alsjeblieft niet te dicht bij deze prachtige, imposante dieren. De Heraut zocht ze op, in gezelschap van hun verzorger vanaf het eerste uur, Ruud Bredius (68) die het vrijwilligerswerk al meer dan vijfentwintig jaar doet.