maandag 18 februari 2019 | week 08
Home » Sport » Selectiespeelsters Berkel gaan meisjesteam trainen

Selectiespeelsters Berkel gaan meisjesteam trainen

Selectiespeelsters Berkel gaan meisjesteam trainen

Berkel en Rodenrijs – Sabrina Pocorni en Anouk Angkotta zijn komend seizoen trainsters/coaches van het talentvolle mo-17 team van CVV Berkel. De dames spelen samen in het eerste vrouwenelftal van Berkel, dat uitkomt in de landelijke hoofdklasse.
Daarvoor hebben zij ook al een aantal jaar bij SVS samen gespeeld en sindsdien is een hechte vriendschap ontstaan. In het dagelijks leven is Sabrina actief in de vastgoedwereld en Anouk in de fitnessbranche. Het zal dan ook een druk jaar worden voor de dames met een fulltime baan, spelend in het eerste elftal en de jeugd gaan trainen, maar ze hebben er onwijs veel zin in. De reden dat zij deze klus oppakken, is om de doorstroom van jeugd naar vrouwen te vergroten en onderling een hechtere afdeling te worden binnen de vereniging. Het doel is duidelijk: kampioen worden. Halverwege augustus zal worden gestart met selectie trainingen.

Check Also

Berkel – HVC’10 haalt het einde niet

Berkel en Rodenrijs - De eerste confrontatie tussen Berkel en HVC '10 uit Hoek van Holland was in een 3-0 overwinning voor Berkel geëindigd. In de terugwedstrijd stond Berkel een kwartier voor tijd met 2-1 voor. Toen sloeg de vlam in de pan en bracht zelfs een ingelaste afkoelingsperiode van scheidsrechter Ernstjan van der Perk uit Leiden geen uitkomst, ondanks een drie kwartier onderhandelen Hierdoor krijgt deze wedstrijd nog een staartje van 16 minuten.

Geef een reactie