maandag 18 februari 2019 | week 08
Home » Sport » Afscheidswedstrijd vrouwen Berkel

Afscheidswedstrijd vrouwen Berkel

Berkel en Rodenrijs – Zaterdag 11 augustus organiseert de vrouwenafdeling van CVV Berkel een afscheidswedstrijd waarbij onder andere Ronald Lamens, Cees Kruys, Gert Treurniet, René van Wijk, Jennifer Gittling, Nadia Roukes, Eliza Hoekstra en Nikki Speedie in het zonnetje worden gezet.
Het wordt een feestelijke middag en avond op sportpark Het Hoge Land waar vanaf 14.00 uur iedereen ontvangen wordt in aanloop naar dé wedstrijd. Om 15.00 uur zal er een wedstrijd gespeeld worden waarbij het éne team gecoacht zal worden door Cees Kruys en het andere team door Ronald Lamens. Ook oud-speelsters hebben toegezegd nog eenmaal hun kicksen aan te doen.
Na afloop van de wedstrijd volgt onder het genot van een borrel de huldiging.
Iedereen is welkom deze dag bij te wonen.

Check Also

Berkel – HVC’10 haalt het einde niet

Berkel en Rodenrijs - De eerste confrontatie tussen Berkel en HVC '10 uit Hoek van Holland was in een 3-0 overwinning voor Berkel geëindigd. In de terugwedstrijd stond Berkel een kwartier voor tijd met 2-1 voor. Toen sloeg de vlam in de pan en bracht zelfs een ingelaste afkoelingsperiode van scheidsrechter Ernstjan van der Perk uit Leiden geen uitkomst, ondanks een drie kwartier onderhandelen Hierdoor krijgt deze wedstrijd nog een staartje van 16 minuten.

Geef een reactie