zondag 16 december 2018 | week 50
Home » Sport » Afscheidswedstrijd vrouwen Berkel

Afscheidswedstrijd vrouwen Berkel

Berkel en Rodenrijs – Zaterdag 11 augustus organiseert de vrouwenafdeling van CVV Berkel een afscheidswedstrijd waarbij onder andere Ronald Lamens, Cees Kruys, Gert Treurniet, René van Wijk, Jennifer Gittling, Nadia Roukes, Eliza Hoekstra en Nikki Speedie in het zonnetje worden gezet.
Het wordt een feestelijke middag en avond op sportpark Het Hoge Land waar vanaf 14.00 uur iedereen ontvangen wordt in aanloop naar dé wedstrijd. Om 15.00 uur zal er een wedstrijd gespeeld worden waarbij het éne team gecoacht zal worden door Cees Kruys en het andere team door Ronald Lamens. Ook oud-speelsters hebben toegezegd nog eenmaal hun kicksen aan te doen.
Na afloop van de wedstrijd volgt onder het genot van een borrel de huldiging.
Iedereen is welkom deze dag bij te wonen.

Check Also

Atletiek

Bleiswijk – Afgelopen zondag stonden er flink wat Kieviten aan de start van de 30e …

Geef een reactie