donderdag 17 januari 2019 | week 03
Home » Algemeen » SeniorWeb cursusseizoen van start
Lansingerland - Belangstellenden kunnen op donderdag 23 augustus 2018 kennismaken met de computer-, smartphone-, en tabletcursussen die SeniorWeb Lansingerland dit najaar organiseert in samenwerking met Bibliotheek Oostland en Rabobank Zuid-Holland midden.

SeniorWeb cursusseizoen van start

SeniorWeb cursusseizoen van start

Lansingerland – Belangstellenden kunnen op donderdag 23 augustus 2018 kennismaken met de computer-, smartphone-, en tabletcursussen die SeniorWeb Lansingerland dit najaar organiseert in samenwerking met Bibliotheek Oostland en Rabobank Zuid-Holland midden.

Iedereen is van harte welkom op donderdag 23 augustus bij de presentatie van het cursusprogramma op één van de volgende locaties:
– in Bleiswijk in ’t Web, Nachtegaallaan 4, aanvang 10.00 uur
– in Bergschenhoek in Ontmoet!, Wilhelminastraat 1A, aanvang 14.00 uur
– in Berkel en Rodenrijs in de vestiging van Bibliotheek Oostland, Nieuwstraat 25,
aanvang 20.00 uur
Vooraf aanmelden is niet nodig.

Inschrijven

Vrijwilligers van SeniorWeb geven informatie over de mogelijkheden om de vaardigheden met computer, smartphone of tablet te vergroten. Ook interessant als men nog helemaal niet bekend is met computers of internet. Na de presentatie kan men zich meteen inschrijven voor een cursus of workshop. De belangstelling is groot en vol is vol.
Het cursusaanbod, waaronder cursussen en workshops over iMac, Windows 10, Android Tablets, iPads en Smartphones, is ook te vinden op de website van Bibliotheek Oostland www.bibliotheekoostland.nl onder volwassenen/educatie en op de website van SeniorWeb www.seniorweb.nl. Vragen kunnen gesteld worden via email naar seniorweblansingerland@gmail.nl.

Check Also

Foto’s nabestellen

Alle foto’s die door De Heraut zijn gemaakt kunnen deze maand nog worden nabesteld. De …

Geef een reactie