vrijdag 17 augustus 2018 | week 33
Home » Algemeen » Creaclub Haak-In Humanitas

Creaclub Haak-In Humanitas

Bleiswijk – De Creaclub Haak-In gaat alweer zijn derde jaar in en hier is Humanitas erg trots op. Na de zomerstop gaat de club op woensdag 5 september weer van start.
Ken jij iemand of ben jij iemand die graag nieuwe mensen wil ontmoeten op een laagdrempelige manier, vind je het leuk om creatief bezig te zijn en wil jij samen met ons er gezellige middagen van maken? Dan is de creaclub iets voor jou! Het is gratis en alle inwoners uit Lansingerland zijn van harte welkom. Het is iedere woensdag van 13.00-15.30 uur aan de Dorpsstraat 5 in Bleiswijk, op de eerste etage. Er is een lift aanwezig.
Hebben we je interesse gewekt? Stuur dan een mailtje naar Creahaakin@hotmail.com of bel met Jacqueline Henskens, tel. 06-35118716.
Meer informatie is ook te vinden op de website www.humanitas.nl/afdeling/lansingerland/ en/of Facebook www.facebook.com/Humanitas-Tandem-Lansingerland-769510473134590/

Check Also

Vier Schotse Hooglanders en vier verschillende karakters

Bergschenhoek - Het blijft een prachtig gezicht, die vier Schotse Hooglanders in het Lage Bergse Bos, maar vergist u zich niet: ze zijn beslist niet aaibaar en kom alsjeblieft niet te dicht bij deze prachtige, imposante dieren. De Heraut zocht ze op, in gezelschap van hun verzorger vanaf het eerste uur, Ruud Bredius (68) die het vrijwilligerswerk al meer dan vijfentwintig jaar doet.