woensdag 20 februari 2019 | week 08
Home » Algemeen » Zonnenbloemen schieten de lucht in
De laatste meting: 383 meter.

Zonnenbloemen schieten de lucht in

Zonnenbloemen schieten de lucht in

Bleiswijk – Froukje Diepstraten aan de Watertuin in Bleiswijk kocht dit voorjaar in Amsterdam zonnebloemzaden met de bedoeling een nieuw hoogterecord te vestigen. Tot nu toe groeien de zonnebloemen als een tierelier, waarbij de grootste zonnebloem inmiddels al 3,83 meter hoog is.

Check Also

Stenen voor stenen

Lansingerland - Op een zonovergoten vrijdagmiddag 15 februari liepen we met Ineke den Heijer, fractievoorzitter van D66, een rondje Berkel-Centrum. We keken naar het voorlopige resultaat van de herinrichting van de Herenstraat, de Kerkstraat en bijna afgeronde herinrichting van het plein bij ’t Vierkantje, en hoe het eigenlijk met de leegstand van winkels gesteld is.

Geef een reactie