maandag 22 oktober 2018 | week 43
Home » Prikbord » PRIKBORD BERKEL EN RODENRIJS

PRIKBORD BERKEL EN RODENRIJS

Klaverjassen KBO

Berkel en Rodenrijs – De KBO organiseert in de maand augustus weer twee klaverjasmiddagen, op 10 en 24 augustus. Deze middagen worden gehouden in het tuinpaviljoen van Huize St. Petrus en beginnen om 13.30 uur.

Sponsorklaverjassen Huize St. Petrus

Berkel en Rodenrijs – Op dinsdag 14 augustus is er weer een sponsorklaverjasavond in Huize St. Petrus, waarvan de opbrengst gebruikt zal worden voor renovatie van het tuinpaviljoen van Huize St. Petrus. De avond begint om 20.00 uur in de koffiezaal en vanaf 19.30 uur staat de koffie klaar.

Bridgen Overdag Berkel

Berkel en Rodenrijs – Op 5 september start het bridgeseizoen 2018-2019 van Bridgevereniging Bridgen Overdag Berkel (B.O.B.). Bij deze vereniging, waar gezelligheid voorop staat, kan men op woensdag van 13.30 tot ongeveer 16.45 uur bridgen in zalencentrum Rehoboth, Wilhelminastraat 2. Het maakt niet uit of men een beginnend of reeds ervaren bridger is. Voor wie geen bridgepartner heeft, kan de wedstrijdleiding, in overleg, kijken of er een partner beschikbaar is. Informatie/aanmelding: Leo van Dorp, tel. 010 – 5217751 of wedstrijdsecretariaat, tel. 06 – 42541404. Een email sturen kan ook naar: l.vandorp@casema.nl.

Check Also

PRIKBORD REGIO

Lezing ‘Kiss the Mountain’ Lansingerland – Op donderdagavond 11 oktober wordt voor de tweede keer …

Geef een reactie