donderdag 15 november 2018 | week 46
Home » fbpost » Benefiet golfdag voor Spieren voor Spieren op De Hooge Rotterdamsche

Benefiet golfdag voor Spieren voor Spieren op De Hooge Rotterdamsche

Benefiet golfdag voor Spieren voor Spieren op De Hooge Rotterdamsche

Bergschenhoek – Op 26 september 2018 wordt voor de tweede keer in successie de benefiet golfdag voor Spieren voor Spieren georganiseerd. Dit gebeurt op De Hooge Rotterdamsche, een van de mooiste, gezelligste en uitdagendste golfbanen van Nederland.

Gekozen is voor Spieren voor Spieren, omdat alle kinderen onbezorgd moeten kunnen rennen, fietsen, spelen en sporten. Er zijn 20.000 kinderen met een spierziekte in Nederland. Ieder kind verdient spierkracht en dus spierballen, aldus de organisatoren. Om kinderen met een spierziekte spierballen te geven, moeten we begrijpen wat spierziekten zijn, hoe ze ontstaan en hoe we toe kunnen werken naar gerichte oplossingen door structureel onderzoek te financieren. Spieren voor Spieren droomt van een wereld waarin kinderen niet langer lijden aan of onder een spierziekte.
Spieren voor Spieren weet zich gesteund door een groot aantal ambassadeurs uit de sportwereld. Dat zijn onder andere Sven Kramer, Truus en Louis van Gaal, Frank en Ronald de Boer, Daley Blind, Marit Bouwmeester en ga zo maar door. Een aantal van de ambassadeurs / (ex-)topsporters neemt ook deel aan de ‘Spieren voor Spieren benefiet golfdag’. Kijk voor meer informatie op www.spierenvoorspieren.nl.
De Spieren voor Spieren benefiet golfdag wordt georganiseerd in samenwerking met PTI.
PTI is al meer dan 12,5 jaar maatschappelijk partner van Spieren voor Spieren en zet zich op verschillende manieren in voor dit goede doel. Daarnaast besteden zij veel aandacht aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Info: www.pti.nl.

Inschrijven

Iedereen die kan golfen, mag aan deze speciale Spieren voor Spieren benefiet golfdag deelnemen. Bedrijven kunnen zich bijvoorbeeld inschrijven voor een hele flight, inclusief een bekende topsporter, voor een bedrag van € 1.000,- (excl. btw). Hiervoor wordt een geheel verzorgde, onvergetelijke golfdag en -avond aangeboden. Natuurlijk zijn er diverse andere sponsormogelijkheden aanwezig. De avond wordt afgesloten met een diner en een veiling.
Kijk voor meer informatie op: https://dehoogerotterdamsche.nl/pakketten/
Business Club De Hooge Rotterdamsche bestaat uit een scala van verschillende bedrijven die regelmatig met elkaar onderlinge golfwedstrijden over 9 en 18 holes spelen. En is een Business Club die graag haar maatschappelijk betrokkenheid onderstreept door ieder jaar een goed doel uit te kiezen en het hele jaar door middel van spelelementen tijdens de golfwedstrijden geld inzamelen voor het door de business-leden zelf gekozen goede doel. De diversiteit is groot, het enthousiasme aanstekelijk.
Kijk voor meer informatie op: www.dehoogerotterdamsche.nl.

Check Also

Concert at The Park krijgt tweede editie

Lansingerland - Na het grote succes van de eerste editie van Concert at The Park is besloten in 2019 weer een Concert at The Park te presenteren en wel op zaterdag 16 maart 2019. De line up is inmiddels bekend. Jan Smit, Glennis Grace, Coen en Sander (Radio 538), Django Wagner, Het Feestteam en dj Maurice zullen van de partij zijn en er samen met de bezoekers een groots feest van maken op het evenemententerrein (naast De Windas) in het Annie M.G. Schmidtpark.

Geef een reactie