zondag 16 december 2018 | week 50
Home » Algemeen » Lang leve postbode Johan

Lang leve postbode Johan

Lang leve postbode Johan

Berkel en Rodenrijs – Postbode Johan was jarig en dat vierde hij samen met familie, vrienden, kennissen én de bewoners van een aantal van zijn vertrouwde Berkelse bezorgadressen. Zij bedanken postbode Johan voor deze fijne middag!

Check Also

Stichting Kipsinende Greenhouse Cooperation voor agrarische projecten in Kenia

Berkel en Rodenrijs - Als schaal vergrotend vervolg op het diaconale zendingswerk dat vanuit de Gereformeerde Kerk en Hervormde Gemeente jarenlang in Plateau te Kenia is ondersteund, richtten Hans Spijker en John Luyt een stichting op die het mogelijk moet maken de plaatselijke groenteteelt in zowel de open ruimte als in kassen te bevorderen. We spraken op donderdag 29 november bij notaris Pepijn Beliën van Oostland notarissen met de kersverse voorzitter en secretaris/penningmeester.

Geef een reactie