vrijdag 17 augustus 2018 | week 33
Home » Algemeen » Lang leve postbode Johan

Lang leve postbode Johan

Lang leve postbode Johan

Berkel en Rodenrijs – Postbode Johan was jarig en dat vierde hij samen met familie, vrienden, kennissen én de bewoners van een aantal van zijn vertrouwde Berkelse bezorgadressen. Zij bedanken postbode Johan voor deze fijne middag!

Check Also

Vier Schotse Hooglanders en vier verschillende karakters

Bergschenhoek - Het blijft een prachtig gezicht, die vier Schotse Hooglanders in het Lage Bergse Bos, maar vergist u zich niet: ze zijn beslist niet aaibaar en kom alsjeblieft niet te dicht bij deze prachtige, imposante dieren. De Heraut zocht ze op, in gezelschap van hun verzorger vanaf het eerste uur, Ruud Bredius (68) die het vrijwilligerswerk al meer dan vijfentwintig jaar doet.