maandag 18 februari 2019 | week 08
Home » Algemeen » Lang leve postbode Johan

Lang leve postbode Johan

Lang leve postbode Johan

Berkel en Rodenrijs – Postbode Johan was jarig en dat vierde hij samen met familie, vrienden, kennissen én de bewoners van een aantal van zijn vertrouwde Berkelse bezorgadressen. Zij bedanken postbode Johan voor deze fijne middag!

Check Also

Arie Steenwijk ziet nog mogelijkheden

Regio - In 1970 vestigde de vader van Arie Steenwijk zich in de Schiebroekse polder. Ruim twintig jaar geleden nam hij het melkveebedrijf met 200 koeien over langs de Bergschenhoekseweg op de grens van Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek en Rotterdam. Toen al wetende dat er tal van zaken speelden rond zijn weilanden. Er zouden een HSL, een ZoRo busbaan, een Randstadrail en een verbindingsweg A13/A16 worden aangelegd. Maar ook een natuurgebied De Vlinderstrik waar hij wel mogelijkheden in zag.

Geef een reactie