zaterdag 16 februari 2019 | week 07
Home » Algemeen » Zumba voor cliënten de Handpalm

Zumba voor cliënten de Handpalm

Zumba voor cliënten de Handpalm

Berkel en Rodenrijs – Negen cliënten van woonvoorziening de Handpalm uit Berkel en Rodenrijs hebben onlangs meegedaan aan een Zumba les. Dit was mogelijk door ontvangen subsidiegeld van het Welzijnsfonds waarvoor in maart van dit jaar een aanvraag was gedaan met als thema ‘De Handpalm gezond, fitter en sportiever’. Sportleraar Kevin van de Fitness Stunter begeleidde deze sportieve les. Het was hard werken waarbij er flink is gezweet, veel is gelachen en ook nog gezongen is voor jarige deelnemer Remko, die deze dag 58 jaar jong is geworden. Op naar de volgende sportieve activiteit in augustus!

Check Also

Beheerder De Leeuwerik gezocht

Welzijn Lansingerland is een organisatie waar vrijwilligers en beroepskrachten samen een breed diensten- en activiteitenaanbod …

Geef een reactie