zondag 16 december 2018 | week 50
Home » Algemeen » Zumba voor cliënten de Handpalm

Zumba voor cliënten de Handpalm

Zumba voor cliënten de Handpalm

Berkel en Rodenrijs – Negen cliënten van woonvoorziening de Handpalm uit Berkel en Rodenrijs hebben onlangs meegedaan aan een Zumba les. Dit was mogelijk door ontvangen subsidiegeld van het Welzijnsfonds waarvoor in maart van dit jaar een aanvraag was gedaan met als thema ‘De Handpalm gezond, fitter en sportiever’. Sportleraar Kevin van de Fitness Stunter begeleidde deze sportieve les. Het was hard werken waarbij er flink is gezweet, veel is gelachen en ook nog gezongen is voor jarige deelnemer Remko, die deze dag 58 jaar jong is geworden. Op naar de volgende sportieve activiteit in augustus!

Check Also

Stichting Kipsinende Greenhouse Cooperation voor agrarische projecten in Kenia

Berkel en Rodenrijs - Als schaal vergrotend vervolg op het diaconale zendingswerk dat vanuit de Gereformeerde Kerk en Hervormde Gemeente jarenlang in Plateau te Kenia is ondersteund, richtten Hans Spijker en John Luyt een stichting op die het mogelijk moet maken de plaatselijke groenteteelt in zowel de open ruimte als in kassen te bevorderen. We spraken op donderdag 29 november bij notaris Pepijn Beliën van Oostland notarissen met de kersverse voorzitter en secretaris/penningmeester.

Geef een reactie