vrijdag 17 augustus 2018 | week 33
Home » Algemeen » Zumba voor cliënten de Handpalm

Zumba voor cliënten de Handpalm

Zumba voor cliënten de Handpalm

Berkel en Rodenrijs – Negen cliënten van woonvoorziening de Handpalm uit Berkel en Rodenrijs hebben onlangs meegedaan aan een Zumba les. Dit was mogelijk door ontvangen subsidiegeld van het Welzijnsfonds waarvoor in maart van dit jaar een aanvraag was gedaan met als thema ‘De Handpalm gezond, fitter en sportiever’. Sportleraar Kevin van de Fitness Stunter begeleidde deze sportieve les. Het was hard werken waarbij er flink is gezweet, veel is gelachen en ook nog gezongen is voor jarige deelnemer Remko, die deze dag 58 jaar jong is geworden. Op naar de volgende sportieve activiteit in augustus!

Check Also

Vier Schotse Hooglanders en vier verschillende karakters

Bergschenhoek - Het blijft een prachtig gezicht, die vier Schotse Hooglanders in het Lage Bergse Bos, maar vergist u zich niet: ze zijn beslist niet aaibaar en kom alsjeblieft niet te dicht bij deze prachtige, imposante dieren. De Heraut zocht ze op, in gezelschap van hun verzorger vanaf het eerste uur, Ruud Bredius (68) die het vrijwilligerswerk al meer dan vijfentwintig jaar doet.