maandag 22 oktober 2018 | week 43
Home » Algemeen » Tuinbouw Ondernemersprijs

Tuinbouw Ondernemersprijs

Regio – Jaarlijks reikt Stichting Tuinbouw Ondernemersprijs de Tuinbouw Ondernemersprijs uit. Deze onafhankelijke stichting heeft diverse doelen, zoals aandacht creëren voor positieve ontwikkelingen binnen de tuinbouwsector, het aansporen van vernieuwing en het belonen van ondernemers en hun bedrijven voor hun prestaties. Dit kunnen kleine, grote, jonge én oudere ondernemers zijn.
Het bestuur van de stichting kan de winnaars en genomineerden van de Tuinbouw Ondernemersprijs ook voorgedragen voor de Koning Willem 1 Prijs en/of The International Grower of The Year Awards van de AIPH. Hiervan is de uitreiking tijdens de IPM in Essen.
In 2018 was Royal Lemkes de winnaar van de Tuinbouw Ondernemersprijs. Deze leverancier van planten en aanverwante diensten aan grootschalige retail in Europa won vanwege het aanjagen van innovatie en verbinding in de keten en het tonen van visie op duurzaam ondernemen.
Uit de vele aanmeldingen nomineert de stichting eind oktober vier ondernemers. Op een feestelijke nieuwjaarsbijeenkomst op 9 januari 2019 ontvangt de winnaar de Tuinbouw Ondernemersprijs 2018.
Aanmelden kan via www.tuinbouwondernemersprijs.nl.

Check Also

Franse avond in theater ’t Web met film en muziek

Bleiswijk - Zaterdagavond 3 november heerst er een Franse sfeer in Theater 't Web. Dan wordt in het kader van 'Film Plus' de filmhuisklassieker Amélie (Le Fabuleux Destin d’Amélie Poulain) vertoond. Voor en na de film is er een optreden van chansonnière Diana van der Bent.

Geef een reactie