maandag 18 februari 2019 | week 08
Home » Advertorial » Tamara en Linda openen schoonheidssalon Skincare by

Tamara en Linda openen schoonheidssalon Skincare by

Tamara en Linda openen schoonheidssalon Skincare by

Pijnacker – Wie op zoek is naar een schoonheidssalon waar huidverbetering wordt gecombineerd met een wellnessbeleving is van harte welkom bij Skincare by.

“Wij hebben veel passie en ambitie voor het vak”, vertellen Tamara en Linda. Al geruime tijd zijn zij gespecialiseerd in huidverbetering en breiden zij hun vakkennis steeds weer uit. “Door een eerdere samenwerking hebben wij al veel kennis en ervaring met elkaar gedeeld. Door het continu volgen van trainingen gingen wij op zoek naar nieuwe ontwikkelingen in onze branche, zijn wij constant bezig met vernieuwingen. Voor een goede verzorging van uw huid met de beste huidverbeterende producten en deskundig advies voor een passende behandeling, bent u bij Skincare by aan het juiste adres. Onze specialisatie is onder andere gericht op acne, pigmentatie, huidverjonging en structuurverfijning. Wij hebben een breed aanbod aan huidverbeterende – en wellness behandelingen.”
De salon heeft een moderne en huiselijke sfeer, waar je even helemaal kan relaxen en je heerlijk op je gemak voelt zodat de behandelingen nog meer tot zijn recht komen. “Ook is onze ruimte geschikt voor duo behandelingen, waardoor je tegelijkertijd samen kunt komen genieten in één ruimte.
Ons hoofdmerk in de salon is Kalahari, afkomstig uit Afrika. Reis met ons mee door Afrika en beleef de natuurlijke producten gecombineerd met de nieuwste technologie die samen een directe huidverbetering creëren”, nodigen Tamara en Linda u uit.
Zij werken alleen op afspraak. Dit is mogelijk op doordeweekse dagen, avonden en zaterdagen.
De salon is gevestigd in het pand van Meubelmakerij Notenboom, Hankweg 53 te Pijnacker.
Neem contact op met Tamara de Wit – tamara@skincareby.nl – 06 – 83591886 of met Linda Tuit – linda@skincareby.nl – 06 – 45288359.
Informatie: www.skincareby.nl. Op de website zijn ook de openingsacties te vinden.

Foto gemaakt door fotograaf Anne Sunderman

Check Also

All You Need Is Love caravan in stormachtig Berkel Centrum

Berkel en Rodenrijs - De echte liefde overwint de zwaarste stormen! Dat bleek ook zaterdagmiddag 9 februari rond en in de All You Need Is Love caravan die een plek had gevonden op het Westerwater in een winderig Berkel Centrum ter gelegenheid van de naderende Valentijnsdag.

Geef een reactie