dinsdag 14 augustus 2018 | week 33
Home » Politieberichten » Getuigenoproep mishandeling

Getuigenoproep mishandeling

Bergschenhoek – Op zondag 15 juli jl. fietste een groep vrienden omstreeks 02.10 uur op de Grindweg te Rotterdam. Waar het fietspad overgaat in de Bergweg-Zuid kwamen drie scooters hun tegemoet. Eén van de vrienden kreeg van een scooterrijder een klap tegen zijn borst. Toen hier wat van gezegd werd, draaiden de scooterrijders zich om en mishandelden de groep vrienden. Hieraan hebben zij meerdere verwondingen overgehouden en werd er een OV-fiets weggenomen.
Van één van de daders is er een goed signalement: licht getinte man, circa 25 jaar, 1.75 meter lang en zwarte krullen tot aan de kaaklijn. Hij was gekleed in een wit trainingsjasje en zwarte broek. Van de overige verdachten is geen signalement bekend. Eén van de scooters was lichtblauw van kleur.
Bent u getuige geweest van deze mishandeling of (her)kent u het signalement in combinatie met de scooter, bel dan 0900-8844. Of bel Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Check Also

Auto rijdt tegen hek

Bleiswijk – Een 33-jarige automobiliste uit Bleiswijk is vrijdag 20 juli in haar woonplaats op …