zondag 16 december 2018 | week 50
Home » Advertorial » Arcade Natuursteen verhuist naar Oudeland

Arcade Natuursteen verhuist naar Oudeland

Arcade Natuursteen verhuist naar Oudeland

Lansingerland – Wethouder Albert Abee en de Bleiswijkse ondernemer Mehmet Terlemis zetten vorige week samen de handtekeningen onder de verkoopovereenkomst van een kavel op bedrijventerrein Oudeland. Dat betekent voor de ondernemer een verhuizing van Bleiswijk naar Berkel en Rodenrijs.

Trees Borkus-Henskens

Arcade Natuursteen, het bedrijf van Mehmet waarin hij terzijde wordt gestaan door zijn zoon Emre, bestaat inmiddels 20 jaar. In 2011 verhuisde het bedrijf vanuit Rijswijk naar de Jan v.d. Heydenstraat in Bleiswijk, maar binnen afzienbare tijd gaat het familiebedrijf nieuwbouw plegen op een kavel van 1200 m² op Oudeland.

Groei

“We hebben ruimte nodig om verder te groeien en dit was het moment om te durven investeren in nieuwbouw,” aldus vader en zoon. “We kozen bewust voor een locatie in Lansingerland, omdat het merendeel van onze klanten hier in de regio zit (maar wij werken door heel het land). De passie voor het leveren en plaatsen van natuursteen kennen wij allebei en ook onze medewerkers houden van hun vak.”
In de nieuwbouw zullen een kantoor en showroom worden gerealiseerd, maar de meeste ruimte zal in beslag worden genomen door de werkplaats. “In onze steenhouwerij zagen wij granieten werkbladen op maat. Naast keukenbladen levert Arcade Natuursteen ook hardstenen dorpels, vensterbanken van natuursteen, marmeren wasbladen en badkamers compleet bekleed met natuursteen. Met Arcade Natuursteen haal je een uniek en levendig materiaal in huis. We hebben jarenlang ervaring in het leveren en plaatsen van granieten keukenbladen, natuursteen en keramische vloeren. De aanrechtbladen en tegelvloeren leggen wij met onze eigen stelploegen. Uit ervaring weten wij precies wat onze klanten willen en bovendien kunnen wij hen optimaal adviseren in het gebruik van granieten keukenbladen en stenen vloeren.” Het bedrijf levert aan zowel bedrijven als particulieren en aannemers.

Nieuwbouw

Belangrijke zaken in de nieuwbouw worden het gasloos gebruik, zonnepanelen, warmtepomp, goede isolatie en zo veel mogelijk tegemoet komend aan duurzaamheid. Het wachten is nog even op de vergunning, waarna er gebouwd kan gaan worden.

Check Also

Gratis vuurwerkshow in Berkel en Rodenrijs

Berkel en Rodenrijs - Op vrijdag 14 december geven vuurwerkberkel.nl, vuurwerkshopbergschenhoek.nl en vuurwerkshop7kamp.nl een spectaculaire gratis vuurwerkshow. Iedereen is uitgenodigd te komen kijken en genieten. De vuurwerkshow start om 19.30 uur en eindigt om ongeveer 20.15 uur. De locatie van de vuurwerkshow is tussen de Archimedesstraat en Edisonstraat in Berkel en Rodenrijs.

Geef een reactie