dinsdag 22 januari 2019 | week 04
Home » Algemeen » VIP ook in de zomer!

VIP ook in de zomer!

Lansingerland – De scholen zijn gesloten, veel mensen zijn op vakantie, maar in onze omgeving draait veel door. Maatschappelijke organisaties verzetten ook in de zomermaanden bergen werk. Denk maar eens aan zorg en welzijn, de bibliotheek en de kringloop, goede doelen of wereldwinkel.
Na de zomervakantie starten verenigingen met het nieuwe seizoen en maken scholen een frisse start. Voor mensen die vrijwilligerswerk willen gaan doen een mooi startmoment. Kijk eens op de vrijwilligers vacaturebank of bel / mail voor een afspraak.
Ook in de zomer is het Vrijwilligers Informatie Punt geopend voor mensen die vrijwilligerswerk willen doen in Lansingerland. In de vakantieperiode zijn geen inloopmomenten, de medewerkers maken wel graag een persoonlijke afspraak.
Het VIP Lansingerland is het centrale punt als het gaat om vrijwilligerswerk in Lansingerland. Zij zijn bereikbaar via info@viplansingerland.nl of 010 – 522 55 45. De vrijwilligers vacaturebank en informatie over vrijwilligerswerk staat op viplansingerland.nl. Volg het VIP ook op Facebook, Instagram en Twitter.

Check Also

Extra ritten buslijn 173 naar station

Lansingerland – Vanaf maandag 7 januari rijdt buslijn 173 ook in de avond en op …

Geef een reactie