maandag 22 oktober 2018 | week 43
Home » Algemeen » VIP ook in de zomer!

VIP ook in de zomer!

Lansingerland – De scholen zijn gesloten, veel mensen zijn op vakantie, maar in onze omgeving draait veel door. Maatschappelijke organisaties verzetten ook in de zomermaanden bergen werk. Denk maar eens aan zorg en welzijn, de bibliotheek en de kringloop, goede doelen of wereldwinkel.
Na de zomervakantie starten verenigingen met het nieuwe seizoen en maken scholen een frisse start. Voor mensen die vrijwilligerswerk willen gaan doen een mooi startmoment. Kijk eens op de vrijwilligers vacaturebank of bel / mail voor een afspraak.
Ook in de zomer is het Vrijwilligers Informatie Punt geopend voor mensen die vrijwilligerswerk willen doen in Lansingerland. In de vakantieperiode zijn geen inloopmomenten, de medewerkers maken wel graag een persoonlijke afspraak.
Het VIP Lansingerland is het centrale punt als het gaat om vrijwilligerswerk in Lansingerland. Zij zijn bereikbaar via info@viplansingerland.nl of 010 – 522 55 45. De vrijwilligers vacaturebank en informatie over vrijwilligerswerk staat op viplansingerland.nl. Volg het VIP ook op Facebook, Instagram en Twitter.

Check Also

Franse avond in theater ’t Web met film en muziek

Bleiswijk - Zaterdagavond 3 november heerst er een Franse sfeer in Theater 't Web. Dan wordt in het kader van 'Film Plus' de filmhuisklassieker Amélie (Le Fabuleux Destin d’Amélie Poulain) vertoond. Voor en na de film is er een optreden van chansonnière Diana van der Bent.

Geef een reactie