dinsdag 14 augustus 2018 | week 33
Home » Algemeen » Erben Wennemars ontmoet ondernemers

Erben Wennemars ontmoet ondernemers

Oostland – De ondernemersverenigingen VNO-NCW Oostland, Ondernemend Lansingerland en Ondernemersvereniging Pijnacker-Nootdorp organiseren donderdag 27 september, samen met de gemeenten Lansingerland en Pijnacker-Nootdorp en het Werkgeversservicepunt, een inspiratiebijeenkomst voor ondernemers.
Oud-topschaatser Erben Wennemars spreekt met enthousiaste ondernemers uit het Oostland over hun ervaringen met sociaal ondernemen. Hoe bieden zij kansen aan mensen met een arbeidsbeperking of afstand tot de arbeidsmarkt?
Het Werkgeversservicepunt informeert de aanwezigen over de mogelijkheden en ondersteuning. Aansluitend is er gelegenheid tot netwerken onder het genot van een hapje en een drankje.
Eind augustus is het programma definitief en start de aanmeldprocedure. De bijeenkomst begint op 27 september om 16.00 uur en wordt gehouden op de HelmHoek, Van der Helm bedrijven te Berkel en Rodenrijs.

Check Also

Op bezoek bij de boer

Berkel en Rodenrijs - Scharrelboerderij Nooit Gedacht zette vrijdag de deuren wagenwijd open. Vanuit De Stander in Bergschenhoek kwam een groep senioren op bezoek. Zij kwamen een kijkje nemen op de boerderij en genoten vervolgens van een gezonde lunch.