maandag 22 oktober 2018 | week 43
Home » Algemeen » Erben Wennemars ontmoet ondernemers

Erben Wennemars ontmoet ondernemers

Oostland – De ondernemersverenigingen VNO-NCW Oostland, Ondernemend Lansingerland en Ondernemersvereniging Pijnacker-Nootdorp organiseren donderdag 27 september, samen met de gemeenten Lansingerland en Pijnacker-Nootdorp en het Werkgeversservicepunt, een inspiratiebijeenkomst voor ondernemers.
Oud-topschaatser Erben Wennemars spreekt met enthousiaste ondernemers uit het Oostland over hun ervaringen met sociaal ondernemen. Hoe bieden zij kansen aan mensen met een arbeidsbeperking of afstand tot de arbeidsmarkt?
Het Werkgeversservicepunt informeert de aanwezigen over de mogelijkheden en ondersteuning. Aansluitend is er gelegenheid tot netwerken onder het genot van een hapje en een drankje.
Eind augustus is het programma definitief en start de aanmeldprocedure. De bijeenkomst begint op 27 september om 16.00 uur en wordt gehouden op de HelmHoek, Van der Helm bedrijven te Berkel en Rodenrijs.

Check Also

Franse avond in theater ’t Web met film en muziek

Bleiswijk - Zaterdagavond 3 november heerst er een Franse sfeer in Theater 't Web. Dan wordt in het kader van 'Film Plus' de filmhuisklassieker Amélie (Le Fabuleux Destin d’Amélie Poulain) vertoond. Voor en na de film is er een optreden van chansonnière Diana van der Bent.

Geef een reactie