maandag 22 oktober 2018 | week 43
Home » Politieberichten » Achtervolging eindigt in voortuin

Achtervolging eindigt in voortuin

Achtervolging eindigt in voortuin

Berkel en Rodenrijs – Woensdag 3 juli eindigde een politieachtervolging in de voortuin van een woning aan de Oude Bovendijk. Hierbij werd het hek van de voortuin geramd. De politie zat een voortvluchtige crimineel die een gevangenisstraf moest uitzitten achterna. Omdat de man diverse stoptekens van de politie negeerde werd de achtervolging ingezet. Op de Oude Bovendijk verloor hij de macht over het stuur en belandde in de voortuin van een woning. Er vielen geen gewonden. De man is aangehouden. Foto: Dion Olie.

Check Also

Popnagelactie is succes

Bleiswijk – De popnagelactie van gemeente, politie en de meewerkende bedrijven op zaterdag 29 september …

Geef een reactie