dinsdag 22 januari 2019 | week 04
Home » Politieberichten » Achtervolging eindigt in voortuin

Achtervolging eindigt in voortuin

Achtervolging eindigt in voortuin

Berkel en Rodenrijs – Woensdag 3 juli eindigde een politieachtervolging in de voortuin van een woning aan de Oude Bovendijk. Hierbij werd het hek van de voortuin geramd. De politie zat een voortvluchtige crimineel die een gevangenisstraf moest uitzitten achterna. Omdat de man diverse stoptekens van de politie negeerde werd de achtervolging ingezet. Op de Oude Bovendijk verloor hij de macht over het stuur en belandde in de voortuin van een woning. Er vielen geen gewonden. De man is aangehouden. Foto: Dion Olie.

Check Also

Schade door inbraken

Berkel en Rodenrijs – Ook de afgelopen dagen hebben inbrekers gezorgd voor overlast en schade. …

Geef een reactie