dinsdag 20 november 2018 | week 47
Home » Algemeen » Jeugd Vakantiepaspoort

Jeugd Vakantiepaspoort

Jeugd Vakantiepaspoort

Lansingerland – Ben je tussen de 4 en 12 jaar oud? Heb je een Rotterdampas? Dan is het Jeugd Vakantiepaspoort op vertoon van je Rotterdampas gratis af te halen in het gemeentehuis. Heb je geen Rotterdampas, dan kun je het Jeugd Vakantiepaspoort voor € 4,50 kopen. Met een Vakantiepaspoort krijg je de hele zomervakantie gratis toegang of korting bij maar liefst 144 bestemmingen én 7 geheime bestemmingen in de Rotterdamse regio. De geheime bestemmingen krijg je te zien na het aanmaken van een online paspoort. Een greep uit deze bestemmingen zijn De Surfschool, Madurodam, Maritiem Museum Rotterdam, bezoek aan kinderboerderij de Blijde Wei, Plaswijckpark of lekker eten op De Pannenkoekenboot in Rotterdam. Het Jeugd Vakantiepaspoort is geldig van 14 juli tot en met 26 augustus 2018.
Ga je naar een bestemming toe? Geef dan je Vakantiepaspoort bij de kassa of balie, zodat je paspoort gescand kan worden. Je ontvangt dan na afloop van je bezoek een stempel. Heb je tien stempels, dan koop je voor € 2,50 per stuk maximaal twee waardebonnen. Die ruil je in voor één kaartje voor Diergaarde Blijdorp, Magic Circus of een filmvoorstelling bij Euroscoop Schiedam.
De Rotterdampas is uitgever van het Jeugd Vakantiepaspoort. Met de Rotterdampas kun je meer dan 750 leuke dingen doen, gratis of met korting.

Check Also

Publiek voelt zich betrokken bij concert Crescendo

Bleiswijk - Dat Muziekvereniging Crescendo van alle markten thuis is, het thema zaterdagavond 10 november, bleek tijdens haar Najaarsconcert in 't Web. Het gebouw waar inmiddels heel veel repetitieavonden van Crescendo liggen. Crescendo is veelzijdig, vrolijkt de boel al vele jaren op in haar eigen Bleiswijk en heeft in de loop der jaren veel inwoners van die plaats de gelegenheid geboden een instrument te gaan bespelen. Een fikse bijdrage dus aan het culturele leven daar.

Geef een reactie