woensdag 19 september 2018 | week 38
Home » Advertorial » Bbq op een zomerse zondag bij Muller & Co

Bbq op een zomerse zondag bij Muller & Co

Bbq op een zomerse zondag bij Muller & Co

Berkel en Rodenrijs – Zondag 8 juli was de feestelijke aftrap van een hele zomer barbecuen op de zondag bij Muller & Co. La banda Loca zorgde voor een Caribisch zomersfeertje op het terras. Na onbeperkt gamba’s of vlees, met friet, salade en sausjes zinderde de avond nog lang door op de dansvloer. Deze zomer kunt u in de periode tot en met 19 augustus 2018 reserveren bij Muller & Co voor onbeperkt bbq’en op zondag.

Check Also

Natuurgeneeskunde, een andere kijk op gezondheid

Bleiswijk - Een cliënt van middelbare leeftijd kwam voor een consult. Ze had al van kind af aan ernstige eczeem klachten. Vooral op plekken die zichtbaar waren zoals gezicht, nek en handen. Het deed pijn, sprong tot bloedens toe open en maakte haar onzeker. Ze leed fysiek en mentaal onder deze klacht.