zaterdag 21 juli 2018 | week 29
Home » Advertorial » Bbq op een zomerse zondag bij Muller & Co

Bbq op een zomerse zondag bij Muller & Co

Bbq op een zomerse zondag bij Muller & Co

Berkel en Rodenrijs – Zondag 8 juli was de feestelijke aftrap van een hele zomer barbecuen op de zondag bij Muller & Co. La banda Loca zorgde voor een Caribisch zomersfeertje op het terras. Na onbeperkt gamba’s of vlees, met friet, salade en sausjes zinderde de avond nog lang door op de dansvloer. Deze zomer kunt u in de periode tot en met 19 augustus 2018 reserveren bij Muller & Co voor onbeperkt bbq’en op zondag.

Check Also

Vakgarage Breugem wenst iedereen een veilige en leuke vakantie!

Bergschenhoek - De historie van Vakgarage Breugem gaat terug tot begin vorige eeuw. Het is een echt familiebedrijf waar innovatie een belangrijke rol speelt. “We verzorgen het onderhoud van personenauto’s en bedrijfsauto’s van vrijwel alle merken. Voor particulieren en bedrijven in de wijde omtrek. We werken voor een trouwe klantenkring, die nog jaarlijks groeit. Voor de aankoop van betrouwbare occasions komen onze klanten zelfs uit heel Nederland.”