zaterdag 16 februari 2019 | week 07
Home » Advertorial » Bbq op een zomerse zondag bij Muller & Co

Bbq op een zomerse zondag bij Muller & Co

Bbq op een zomerse zondag bij Muller & Co

Berkel en Rodenrijs – Zondag 8 juli was de feestelijke aftrap van een hele zomer barbecuen op de zondag bij Muller & Co. La banda Loca zorgde voor een Caribisch zomersfeertje op het terras. Na onbeperkt gamba’s of vlees, met friet, salade en sausjes zinderde de avond nog lang door op de dansvloer. Deze zomer kunt u in de periode tot en met 19 augustus 2018 reserveren bij Muller & Co voor onbeperkt bbq’en op zondag.

Check Also

Rabobank al helemaal thuis in het gemeentehuis

Lansingerland - Steeds meer mensen kiezen voor thuisbankieren en dat was er mede de reden van dat er voor de Rabobank een andere locatie werd gezocht. Met minder bezoek aan het kantoor en vermindering van medewerkers werd het kantoor aan het Wolfend veel te groot.

Geef een reactie