dinsdag 13 november 2018 | week 46
Home » Advertorial » Bbq op een zomerse zondag bij Muller & Co

Bbq op een zomerse zondag bij Muller & Co

Bbq op een zomerse zondag bij Muller & Co

Berkel en Rodenrijs – Zondag 8 juli was de feestelijke aftrap van een hele zomer barbecuen op de zondag bij Muller & Co. La banda Loca zorgde voor een Caribisch zomersfeertje op het terras. Na onbeperkt gamba’s of vlees, met friet, salade en sausjes zinderde de avond nog lang door op de dansvloer. Deze zomer kunt u in de periode tot en met 19 augustus 2018 reserveren bij Muller & Co voor onbeperkt bbq’en op zondag.

Check Also

Trouwbeurs blijkt populair

Berkel en Rodenrijs - The Wedding Team organiseerde ook dit jaar weer een grootse trouwbeurs in Lansingerland, waarbij alle leden van het team zich konden presenteren. Het bezoekersaantal steeg ver boven de honderd uit en maakte daarmee zaterdag 3 november voor iedereen tot een succes.

Geef een reactie