zaterdag 16 februari 2019 | week 07
Home » Algemeen » Wervingsactie Buurttoezicht Lansingerland

Wervingsactie Buurttoezicht Lansingerland

Lansingerland – Zaterdag 7 juli was Buurttoezicht Lansingerland te gast in Jumbo Bleiswijk. Doel was om net voor de start van de zomervakantie een aantal nieuwe leden in de WhatsApp-groepen van BTL te verwelkomen. Dat werd een succes! Met deze gratis service weten bewoners precies wat er in uw woonomgeving gebeurt en kan men op een eenvoudige manier buurtgenoten alarmeren als dat nodig is. Ook zijn daarmee de wijkagenten direct op de hoogte.
Extra ogen en oren in uw wijk ? Doe mee via http://lansingerland.buurttoezicht.nl/buurt-whatsapp/

Check Also

Beheerder De Leeuwerik gezocht

Welzijn Lansingerland is een organisatie waar vrijwilligers en beroepskrachten samen een breed diensten- en activiteitenaanbod …

Geef een reactie