zaterdag 16 februari 2019 | week 07
Home » Algemeen » Geslaagden Wolfert Lyceum
Bergschenhoek - Het slagingspercentage van het Wolfert Lyceum voor het schooljaar 2017-2018 is na tijdvak I en II: vwo 90% en havo 98%. De school is trots op het resultaat, dat de leerlingen behaalden.

Geslaagden Wolfert Lyceum

Bergschenhoek – Het slagingspercentage van het Wolfert Lyceum voor het schooljaar 2017-2018 is na tijdvak I en II: vwo 90% en havo 98%. De school is trots op het resultaat, dat de leerlingen behaalden.

Havo

De geslaagden voor het havo diploma zijn: Jill Aartsen, Thom Alting von Geusau, Gabriela Anic, Rick van der Arend, Jura Bakx, Manon Barkhof, Judith van Beekum, Gianni van Bentveld, Tim Beringer, Tommie Berkers, Romy Bezem, Justin Bosch, Isa Bosgieter, Fenna Bross, Timo Campfens, Alisha Chourti, Charlotte van de Coevering, Saskia van Deijl, Tim van Dorp, Janiek van der Duijn Schouten, Sylwia Fridrich, Hugo van der Gaag, Toon Giezen, Sam Grabijn, Nazlican Güzel, Daniël van Ham, Emma Hartman, Amber Heemskerk, Denise Hermes, Delano ten Hoeve, Britt de Hoog, Eve van den Houten, Dennis Houwen, Jules Immerzeel, Olav van Kampen, Mackenzi Karlsen, Annemiek Karreman, Irene de Koning, Arthur van der Kooij, Pim Koolen, Tamara Krielen, Mees Kuiper, Quinten Leus, Britt Markx, Zoë Maximiano, Vera van der Meer, Dylan van Meggelen, Thijs Modderkolk, Vera Mosselman, Luuc Neirinckx, Kitty van Oosten, Aniek Ouwerkerk, Julia Pilch, Anna van der Pol, Samy de Putter, Kenny Sadhinoch, Ian van der Salm, Kjell Scheers, Lique Schilperoort, Varshini Soodoo, Jeffrey Starrenburg, Max Stoopman, Maarten Valkenburg, Desiré Verlaan, Cheyenne Vermeulen, Babette Verwer, Jeroen de Vos, Joelle Voster, Luke van Wageningen, Vera Westerink, Mick Wiersma, Tessa Wooning en Fleur Zoutendijk.

Vwo

Esmanur Bagcan, Esmée van den Berg, Romy Bruins, Jessica Cheng, Chantal Cornelissen, Max Corvers, Nina van den Cruijsem, Maaike Diepstraten, Ralf van Dijk, Sanne van Dijk, Kyra Docter, Laura Dofferhoff, Joëlle van Dorp, Carly Duijvestijn, Sanne Eland, Fleur le Fevre, Desi Fierlier, Suzan Glänzer, Maartje van de Graaf, Esmee Groote, Sten Hagen, Luuk Haye, Rick Hazekamp, Dalvin van den Heijkant, Sophie Hillemans, Joël van der Hoeven, Amanda Holst, Ruben Hoogenberg, Imke Janssen, Jasper Janssen, Nathalie Janssen, David Knook, Patrick Kool, Melissa Koot, Anna Krikke, Emiel de Kruijf, Nena Lantinga, Brittany Lee, Florance van der Lee, Sara van der Lee, Tim van der Linden, Shania Mangroe, Björn Mélis, Lot Metselaar, Matthijs van der Molen, Kelsey Mosselman, Jonathan Mulder, Roeland Naaktgeboren, Loes van Nieuwkerk, Sandra Ottevanger, Ole Poeth, Annemarie de Putter, Denise de Rijcke, Julie van Rijn, Pascale Rijnders, Sanne Roozemond, Steven Savelberg, Romiro Scheffel, Bob Spek, Renze Suters, Koen Tack, Sophie in ’t Veld, Sophie Verbeet, Merel Vermeij, Mink Verschure, Steven van der Voort, Lucy Westerweel, Louise Wolff, Lilly-Ann de Zeeuw en Miranda van Zwet.

Niet alle namen zijn genoemd, aangezien er leerlingen zijn die geen toestemming geven om in de krant te willen staan (AVG). Ook zijn er enkele leerlingen die examen doen in tijdvak III, wellicht volgen hun namen later.

Check Also

Beheerder De Leeuwerik gezocht

Welzijn Lansingerland is een organisatie waar vrijwilligers en beroepskrachten samen een breed diensten- en activiteitenaanbod …

Geef een reactie