zaterdag 16 februari 2019 | week 07
Home » Algemeen » Hoogzomerse Midsummer Night in Berkel Centrum

Hoogzomerse Midsummer Night in Berkel Centrum

Hoogzomerse Midsummer Night in Berkel Centrum

Berkel en Rodenrijs – Met een speciale koopavond werd zaterdag 7 juli de jaarlijkse Mid Summer Night Shopping georganiseerd in Berkel Centrum. Diverse winkels openden vanaf zeven uur de deuren met leuke aanbiedingen die opvallend veel belangstellende klanten trokken.

Trees Borkus-Henskens

Ook de meegekomen jongste bezoekertjes konden zich die avond uitstekend vermaken. Op drie plaatsen in het centrum stonden leuke dingen voor hen opgesteld waar ze actief mee aan de slag konden. Alles stond in het teken van de naderende aanpak van een deel van het centrum.

Helmen op en gaan

Bij de kerk kregen de kinderen een knalgele helm die ze mochten versieren en vervolgens meenemen. Halverwege stond op het plein een grote opblaasglijbaan die veel dolle pret opleverde en ouders of grootouders die er in de buurt een plekje op een terras vonden en alles goed konden bekijken en in de gaten houden. Aan de andere kant van het centrum lag een echte werkplek; daar was zand gestrooid waarmee flink gespeeld kon worden. Met scheppen, een betonmolen en veel fantasie waren de kinderen maar moeilijk weer mee te krijgen als hun ouders verder wilden.
Er zat ook muziek in het centrum met de komst van het Dixieland Bouwvakkers Duo dat er vrolijk op los musiceerde en er duidelijk zin in had er iets leuks van te maken.
Waren het de eerste uren nog veel klanten die een bezoekje brachten aan de winkels, tegen het einde waren het alle terrassen die vol zaten en waar de bezoekers genoten van een drankje in een prima temperatuurtje. Ook het ijs ging er goed in en eigenlijk was het jammer dat de sfeervolle avond rond de klok van tien uur werd afgesloten.

Check Also

Beheerder De Leeuwerik gezocht

Welzijn Lansingerland is een organisatie waar vrijwilligers en beroepskrachten samen een breed diensten- en activiteitenaanbod …

Geef een reactie