donderdag 15 november 2018 | week 46
Home » Algemeen » Op kraamvisite bij ’t Ezelsbruggetje

Op kraamvisite bij ’t Ezelsbruggetje

Bleiswijk – De kraamkamer bij ’t Ezelsbruggetje in het recreatiegebied van Bleiswijk is weer flink gevuld. In de achterliggende dagen hebben de vijf geiten samen voor elf nakomelingen gezorgd en dat vraagt om een kraamfeestje.
Zondagmiddag 15 juli kan iedereen de nieuwkomertjes komen bekijken en aaien, terwijl er tevens beschuit met muisjes wacht. De entree is gratis en jong en oud is welkom.

Check Also

TaalHelden gehuldigd

Lansingerland - Zaterdag 3 november zijn de drie TaalHelden van provincie Zuid-Holland bekendgemaakt. Muhammad Ali uit Berkel en Roderijs, Ria Versluis uit Gouda en Eline de Visser uit Boskoop ontvingen een certificaat, bloemetje en taallintje uit handen van de Rotterdamse wethouder Judith Bokhove, ieder vanwege haar/zijn unieke en bijzondere inzet voor taal.

Geef een reactie