zaterdag 16 februari 2019 | week 07
Home » Algemeen » Op kraamvisite bij ’t Ezelsbruggetje

Op kraamvisite bij ’t Ezelsbruggetje

Bleiswijk – De kraamkamer bij ’t Ezelsbruggetje in het recreatiegebied van Bleiswijk is weer flink gevuld. In de achterliggende dagen hebben de vijf geiten samen voor elf nakomelingen gezorgd en dat vraagt om een kraamfeestje.
Zondagmiddag 15 juli kan iedereen de nieuwkomertjes komen bekijken en aaien, terwijl er tevens beschuit met muisjes wacht. De entree is gratis en jong en oud is welkom.

Check Also

Ga in gesprek in het Taalcafé

Voor inwoners van Lansingerland die nieuw in de gemeente zijn en graag de Nederlandse taal onder de knie willen krijgen, is het Taalcafé opgezet. Dit initiatief van Bibliotheek Oostland biedt mensen de gelegenheid contact te maken met anderen en met hen te oefenen om hun Nederlandse taal te verbeteren.

Geef een reactie