dinsdag 20 november 2018 | week 47
Home » Advertorial » Reading for you nu ook voor bedrijven

Reading for you nu ook voor bedrijven

Berkel en Rodenrijs – Reading for you geeft naast persoonlijke consulten, nu ook zakelijk advies. Een zakelijke screening wordt ingezet om een bedrijf gezond en succesvol te laten zijn.
Suzan Harriët kijkt verder en dieper dan normaal. Zo geeft ze je een compleet overzicht en inzicht in de onderneming.
Problemen komen aan het licht en zijn makkelijker aan te pakken doordat je weet waar de schoen wringt. Ook kunnen beslissingen sneller genomen worden.
“De vraag naar zakelijk advies werd steeds groter. Wat met één vraag is begonnen, is nu uitgebreid naar een nieuwe tak van sport. Deze manier van coaching voor ondernemers is compleet nieuw en werkt fantastisch”, aldus Suzan.
Vaak zijn er maar een paar consulten nodig om een bedrijf in te zien. Ze vinden over het algemeen plaats op de bedrijfslocatie. Informatie: tel. 06 – 26967312.

Check Also

Kom nog eens langs bij Muller & Co!

Muller ##+## Co, de unieke brasserie en wijnbar in het centrum van Berkel en Rodenrijs, bereidt zich al helemaal voor op de komende feestmaand. Die begint op 2 december met een gezellige Sinterklaasbrunch voor de hele familie en met hoog bezoek, maar er wacht die maand nog veel meer.

Geef een reactie