woensdag 19 september 2018 | week 38
Home » Algemeen » Avondwandelingen in het Koornmolengat

Avondwandelingen in het Koornmolengat

Zevenhuizen – De jaarlijkse avondwandelingen in het Koornmolengat in Zevenhuizen zijn weer begonnen. Ook dit jaar organiseert Natuur- en Vogelwacht Rotta in de maanden juli en augustus elke vrijdagavond in dat gebied een wandeling van ongeveer twee uur.
Het Koornmolengat, een dicht begroeid en heel kwetsbaar stukje moerasgebied, is alleen toegankelijk gedurende deze wandelingen. Het blijft een aparte ervaring want al na een paar meter lijkt de bewoonde wereld ver weg en waan je je in een oerwoud. Gelukkig loopt er een goed begaanbaar wandelpad door deze wildernis. Alleen een paar stevige schoenen zijn al voldoende!
De wandelingen onder leiding van natuurgidsen van Rotta beginnen om 19.00 uur bij de brug over de Hennipsloot nabij restaurant De Roerdomp, Tweemanspolder 12 te Zevenhuizen. Vooraf aanmelden is niet nodig.
Informatie: Cor van de Lustgraaf, tel. 06-29242769, email: corvandelustgraaf@gmail.com.

Check Also

Vrijwilligers gezocht voor TSO op De Klipper

Berkel en Rodenrijs – In de Heraut van week 37 stond als emailadres vermeld: info@tafelvan.nl. …