zondag 18 november 2018 | week 46
Home » Algemeen » Reiservaringen in De Heraut

Reiservaringen in De Heraut

Lansingerland – Het is zomer, heerlijk! Voor veel mensen betekent dit dat ze op vakantie gaan. Misschien bent u alweer thuis. Het reisdoel is voor iedereen anders. De een blijft het liefst in eigen land, de ander zoekt het avontuur aan de andere kant van de wereld. En dan hebben we het nog niet gehad over de manier waarop er gereisd wordt. Op de camping, met de trein, voor het eerst met de camper of lopend of fietsend door een onbekend land.
Wie zijn of haar ervaringen met de lezers van De Heraut wil delen, kan zich melden bij de redactie via redactie@de-heraut.nl en dan maken we een afspraak met u of met jou voor een interview.

Check Also

Basisscholieren aan tafel bij de loco-burgemeester

Lansingerland - In de week van het Nationaal Schoolontbijt schoof een half miljoen kinderen aan de ontbijttafel op hun basisscholen. Van 5 tot en met 9 november gebeurde dat in een kleine driehonderd gemeenten door het hele land. Om kinderen samen te laten ervaren hoe belangrijk een ontbijtje is om de dag mee te beginnen. Loco-burgemeester en wethouder Ankie van Tatenhove nodigde de leerlingen van groep 8 van de Prins Johan Friso basisschool uit om dinsdagochtend 6 november bij haar in het gemeentehuis te komen genieten van een ontbijtje.

Geef een reactie