woensdag 19 september 2018 | week 38
Home » Algemeen » Vierdaagse Nijmegen

Vierdaagse Nijmegen

Lansingerland – Volgende week wordt van 17 tot en met 20 juli de Vierdaagse van Nijmegen gehouden. Ook dit jaar zullen er vast en zeker veel wandelaars uit Lansingerland meedoen. Inwoners van Lansingerland die straks het welverdiende Vierdaagsekruis in ontvangst mogen nemen worden opgeroepen om hun ervaring met een foto en kort verhaal in te sturen naar De Heraut.
U kunt een foto met tekst (maximaal 200 woorden en de foto in jpg) tot maandag 23 juli 11.00 uur mailen naar: redactie@de-heraut.nl.
We wensen alle wandelaars enorm veel succes en plezier!

Check Also

Monumentendag in de Dorpskerk

Bleiswijk - Op zaterdag 8 september stond de Monumentendag, met als sponsor de BankGiro Loterij, in het teken van het thema “Europa”; ook was het Nationale Orgeldag. De Dorpskerk was op zaterdag geopend en door de plaatselijke Historiegroep werden rondleidingen gehouden en werd aandacht gevraagd voor de prachtige Bijbelse kerktuin.