donderdag 15 november 2018 | week 46
Home » Algemeen » Vierdaagse Nijmegen

Vierdaagse Nijmegen

Lansingerland – Volgende week wordt van 17 tot en met 20 juli de Vierdaagse van Nijmegen gehouden. Ook dit jaar zullen er vast en zeker veel wandelaars uit Lansingerland meedoen. Inwoners van Lansingerland die straks het welverdiende Vierdaagsekruis in ontvangst mogen nemen worden opgeroepen om hun ervaring met een foto en kort verhaal in te sturen naar De Heraut.
U kunt een foto met tekst (maximaal 200 woorden en de foto in jpg) tot maandag 23 juli 11.00 uur mailen naar: redactie@de-heraut.nl.
We wensen alle wandelaars enorm veel succes en plezier!

Check Also

TaalHelden gehuldigd

Lansingerland - Zaterdag 3 november zijn de drie TaalHelden van provincie Zuid-Holland bekendgemaakt. Muhammad Ali uit Berkel en Roderijs, Ria Versluis uit Gouda en Eline de Visser uit Boskoop ontvingen een certificaat, bloemetje en taallintje uit handen van de Rotterdamse wethouder Judith Bokhove, ieder vanwege haar/zijn unieke en bijzondere inzet voor taal.

Geef een reactie