donderdag 15 november 2018 | week 46
Home » Algemeen » Hondenbezitters opgelet!

Hondenbezitters opgelet!

In het Lage Bergse Bos zijn de afgelopen weken gebakken spons en vergiftigde worstjes aangetroffen. Laat u uw hond uit, wees dus alert. Heeft uw hond iets verdachts gegeten? Neem zo snel mogelijk contact op met uw dierenarts. Ziet u gebakken spons of andere (mogelijk) vergiftigde etenswaren liggen? Ruim dit dan op, zodat andere honden hier niet ziek van kunnen worden. Maak ook een melding hiervan bij de politie.

Check Also

Vrijwillige Palliatieve Terminale ThuisZorg

Geboren worden en sterven, zij horen bij elkaar. Geboorte... hierover praten wij gemakkelijk en graag. Over het sterven, de dood liever niet. Wij weten dat het ooit in ons leven komen gaat. Het toelaten van gedachten hierover in jezelf maar ook het spreken erover, brengen de dood dichterbij terwijl je die juist nog graag wat op afstand wilt houden. Even nog maar niet over denken, praten... Zo herkenbaar.

Geef een reactie