dinsdag 13 november 2018 | week 46
Home » Algemeen » Crazy Summer Market

Crazy Summer Market

Bergschenhoek – Noteer alvast in uw agenda: zaterdag 25 augustus vindt van 11.00 tot 17.00 uur de tweede editie van de Crazy Summer Market plaats op de Noorderparklaan in Bergschenhoek.
Na het succes van vorig jaar wordt er dit jaar extra groots uitgepakt. De zomerse dag voor jong en oud belooft activiteiten, springkussen, hapjes, drankjes, muziek, een rommelmarkt en vooral gezellige kraampjes met een breed aanbod van ondernemers uit allerlei branches.
Mail voor de laatste beschikbare plekken om deel te nemen naar: deweidebergschenhoek@outlook.com

Check Also

Een hond aanschaffen is zo moeilijk niet, maar dan…

Bergschenhoek - Wanneer en hoe kiezen we voor een hond? Is het een impuls, kiezen we op het uiterlijk en het lieve koppie, weten we iets over het ras en wat ons te wachten staat als we eenmaal de stap gezet hebben en onze hond opnemen in ons leven?

Geef een reactie