woensdag 19 september 2018 | week 38
Home » Algemeen » Crazy Summer Market

Crazy Summer Market

Bergschenhoek – Noteer alvast in uw agenda: zaterdag 25 augustus vindt van 11.00 tot 17.00 uur de tweede editie van de Crazy Summer Market plaats op de Noorderparklaan in Bergschenhoek.
Na het succes van vorig jaar wordt er dit jaar extra groots uitgepakt. De zomerse dag voor jong en oud belooft activiteiten, springkussen, hapjes, drankjes, muziek, een rommelmarkt en vooral gezellige kraampjes met een breed aanbod van ondernemers uit allerlei branches.
Mail voor de laatste beschikbare plekken om deel te nemen naar: deweidebergschenhoek@outlook.com

Check Also

Monumentendag in de Dorpskerk

Bleiswijk - Op zaterdag 8 september stond de Monumentendag, met als sponsor de BankGiro Loterij, in het teken van het thema “Europa”; ook was het Nationale Orgeldag. De Dorpskerk was op zaterdag geopend en door de plaatselijke Historiegroep werden rondleidingen gehouden en werd aandacht gevraagd voor de prachtige Bijbelse kerktuin.