dinsdag 13 november 2018 | week 46
Home » Advertorial » Rabobank is gul voor verenigingen en stichtingen
Lansingerland - De Rabobank Zuid-Holland Midden heeft een twaalftal verenigingen en stichtingen uit de regio verrast met een mooie cheque. Dinsdag 26 juni organiseerde de bank een speciaal moment voor de ontvangers van de donatie uit het Rabobank Coöperatiefonds. In totaal werd een bedrag van bijna € 25.000,- toegekend. De feestelijke bijeenkomst vond plaats in het Rabobankkantoor in Delft.

Rabobank is gul voor verenigingen en stichtingen

Rabobank is gul voor verenigingen en stichtingen

Lansingerland – De Rabobank Zuid-Holland Midden heeft een twaalftal verenigingen en stichtingen uit de regio verrast met een mooie cheque. Dinsdag 26 juni organiseerde de bank een speciaal moment voor de ontvangers van de donatie uit het Rabobank Coöperatiefonds. In totaal werd een bedrag van bijna € 25.000,- toegekend. De feestelijke bijeenkomst vond plaats in het Rabobankkantoor in Delft.

Met het Coöperatiefonds ondersteunt Rabobank bijzondere maatschappelijke en culturele initiatieven in de regio. Fabian van der Horst, directeur Bedrijven bij Rabobank, reikte de cheques uit.
“De uitreiking leverde vele blije gezichten op. Wij weten dat verenigingen en stichtingen financiële ondersteuning goed kunnen gebruiken. Een bijdrage uit het Coöperatiefonds helpt de vereniging of stichting om doelen te realiseren”, vertelt Simone van Leeuwen, adviseur Marketing & Communicatie bij Rabobank.
Als coöperatieve bank voelt Rabobank zich betrokken bij de lokale samenleving. De bank keert jaarlijks een deel van haar winst uit aan onder meer maatschappelijke en culturele initiatieven in de regio. Een afvaardiging van de ledenraad van Rabobank Zuid-Holland Midden bepaalt welke projecten voor een bijdrage uit het Coöperatiefonds in aanmerking komen.
Uit Lansingerland waren het Scouting Olave St. Clair en de Stichting Theater Vlammen die een mooie cheque ontvingen.

Check Also

Trouwbeurs blijkt populair

Berkel en Rodenrijs - The Wedding Team organiseerde ook dit jaar weer een grootse trouwbeurs in Lansingerland, waarbij alle leden van het team zich konden presenteren. Het bezoekersaantal steeg ver boven de honderd uit en maakte daarmee zaterdag 3 november voor iedereen tot een succes.

Geef een reactie