zaterdag 16 februari 2019 | week 07
Home » Prikbord » PRIKBORD BERKEL EN RODENRIJS

PRIKBORD BERKEL EN RODENRIJS

Inloopochtend De Ark

Berkel en Rodenrijs – Wie zin heeft in het maken van een praatje op een plaats waar men elkaar onder het genot van een kopje koffie kan ontmoeten, is iedere donderdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur welkom in De Ark, Oranjestraat 2. Er is geen programma, zodat men in een ontspannen sfeer met elkaar kan praten.

Klaverjassen KBO

Berkel en Rodenrijs – De KBO organiseert in de maand juli weer twee klaverjasmiddagen, en wel op de vrijdagen 13 en 27 juli. Deze middagen worden gehouden in het tuinpaviljoen van Huize St. Petrus en beginnen om 13.30 uur.

Koffieuurtje Hergerborch

Berkel en Rodenrijs – Vrijdagmiddag 13 juli organiseert een aantal vrijwilligers weer het inmiddels bekende koffieuurtje in de Hergerborch. Bewoners van de aanleunwoningen, buren uit de omgeving en de nieuwe Nederlanders ontmoeten elkaar. Samen maken zij het koffieuurtje tot een evenement. Dit keer wordt de bijeenkomst verrijkt met het thema Quizen, onder leiding van quizmaster Anton van Hal. Laat je uitdagen of ben je gewoon nieuwsgierig kom dan op 13 juli naar de Hergerborch, inloop vanaf 15.15 uur, aanvang 15.30 uur. Aan de bijeenkomsten zijn geen kosten verbonden.

Klaverjassen Activiteitenclub ‘De Naeld’

Berkel en Rodenrijs – Activiteitenclub De Naeld organiseert op 17 juli een gezellige klaverjas- en rummikubmiddag in gebouw De Naeldhorst, Van Naeldwijcklaan. Zaal open 13.00 uur, aanvang 13.30 uur. Inlichtingen: Henny de Vos-Klootwijk, tel. 06-28367200.

Kringloopwinkel

Berkel en Rodenrijs – In de Nieuwstraat 9a is een Kringloopwinkel gevestigd, waarvan de opbrengst onder meer bestemd is voor onderzoekskosten naar de ziekte Porfyrie en voor KiKa. Verkoop van nog bruikbare tweedehands spullen (kleding, boeken, huishoudelijke artikelen). Er kunnen ook spullen worden gebracht of thuis worden opgehaald, tel. 06-44620997 of 06-44045745. Geopend op maandag 13.00-17.00 uur en dinsdag t/m zaterdag 10.00-17.00 uur.

Check Also

PRIKBORD BERKEL EN RODENRIJS

Klaverjassen KBO Berkel en Rodenrijs – De KBO organiseert deze maand weer twee klaverjasmiddagen, en …

Geef een reactie