zondag 18 november 2018 | week 46
Home » Prikbord » PRIKBORD BERGSCHENHOEK

PRIKBORD BERGSCHENHOEK

Klaverjassen in Berghonk

Bergschenhoek – Elke donderdag wordt er geklaverjast in Sociëteit EchThuis in Berghonk, Burg. van Oostenweg 4. Kaartliefhebbers zijn welkom in de Chabotzaal van Berghonk. Zaal open 13.00 uur, aanvang 13.30 uur. Inleg: € 3,-. Informatie: Hans Dirkzwager, tel. 06 – 53613261.

Oud papier actie Bergschenhoek

Bergschenhoek – Op donderdag 12 juli wordt er oud papier opgehaald door de scholen in Bergschenhoek. De papierkliko graag voor 18.45 uur op de inzamelplaatsen zetten. De opbrengst is bestemd voor de scholen. Zij hopen dat de opbrengst met de nieuwe blauwe containers omhoog gaat!

Opening maisdoolhof

Bergschenhoek – Zaterdag 14 juli wordt het maisdoolhof van Boerderij Het Lansingerland geopend. Iedereen is om 11.00 uur van harte welkom bij de opening. Samen met Natuur- en Vogelwacht Rotta is er de afgelopen maanden nagedacht hoe het erf van Boerderij Het Lansingerland meer erfvogels kan trekken. Rotta heeft hiervoor een prachtig plan gemaakt. Hier wordt stap voor stap vorm aan gegeven. Rotta heeft leuke vragen bedacht voor in het doolhof. Weet je het goede antwoord dan wijst dat je de goede kant op.

Check Also

PRIKBORD BERGSCHENHOEK

Oud papier actie Bergschenhoek Bergschenhoek – Op donderdag 8 november wordt er oud papier opgehaald …

Geef een reactie