donderdag 15 november 2018 | week 46
Home » Algemeen » Gespot!

Gespot!

Gespot!

Berkel en Rodenrijs – Na de vossen hebben nu ook eekhoorns hun intrede gedaan in Lansingerland. Klaas Joop Visser ving er een voor de lens, de guitige boomklimmer kwam een slokje water halen bij zijn broer in de tuin. Klaas Joop uit Bergschenhoek gebruikte hiervoor een Nikon D900 camera met 2000mm lens.

Check Also

TaalHelden gehuldigd

Lansingerland - Zaterdag 3 november zijn de drie TaalHelden van provincie Zuid-Holland bekendgemaakt. Muhammad Ali uit Berkel en Roderijs, Ria Versluis uit Gouda en Eline de Visser uit Boskoop ontvingen een certificaat, bloemetje en taallintje uit handen van de Rotterdamse wethouder Judith Bokhove, ieder vanwege haar/zijn unieke en bijzondere inzet voor taal.

Geef een reactie