zaterdag 16 februari 2019 | week 07
Home » Algemeen » Een reis rond de wereld

Een reis rond de wereld

Een reis rond de wereld

Bergschenhoek – Onlangs gaven leerlingen van Het Ballet Centrum een voorstelling in het Melanchthon Bergschenhoek. Ongeveer 50 leerlingen uit Lansingerland in de leeftijd van 3 tot 15 jaar deden mee. De bezoekers werden meegenomen op een reis rond de wereld, waarbij dansen uit allerlei landen werden getoond. Zo bracht de oudste groep het publiek in Spaanse sferen en namen de kleinste ballerina’s hen mee naar het koude noorden. Ook gingen de bezoekers op safari door Afrika en bewonderden zij de zwanen uit Rusland. Na een laatste bezoek aan China werd het publiek teruggevlogen naar Nederland, waar de vogeltjesdans niet mocht ontbreken.

Check Also

Beheerder De Leeuwerik gezocht

Welzijn Lansingerland is een organisatie waar vrijwilligers en beroepskrachten samen een breed diensten- en activiteitenaanbod …

Geef een reactie