donderdag 15 november 2018 | week 46
Home » Algemeen » Een reis rond de wereld

Een reis rond de wereld

Een reis rond de wereld

Bergschenhoek – Onlangs gaven leerlingen van Het Ballet Centrum een voorstelling in het Melanchthon Bergschenhoek. Ongeveer 50 leerlingen uit Lansingerland in de leeftijd van 3 tot 15 jaar deden mee. De bezoekers werden meegenomen op een reis rond de wereld, waarbij dansen uit allerlei landen werden getoond. Zo bracht de oudste groep het publiek in Spaanse sferen en namen de kleinste ballerina’s hen mee naar het koude noorden. Ook gingen de bezoekers op safari door Afrika en bewonderden zij de zwanen uit Rusland. Na een laatste bezoek aan China werd het publiek teruggevlogen naar Nederland, waar de vogeltjesdans niet mocht ontbreken.

Check Also

Vrijwillige Palliatieve Terminale ThuisZorg

Geboren worden en sterven, zij horen bij elkaar. Geboorte... hierover praten wij gemakkelijk en graag. Over het sterven, de dood liever niet. Wij weten dat het ooit in ons leven komen gaat. Het toelaten van gedachten hierover in jezelf maar ook het spreken erover, brengen de dood dichterbij terwijl je die juist nog graag wat op afstand wilt houden. Even nog maar niet over denken, praten... Zo herkenbaar.

Geef een reactie