woensdag 19 september 2018 | week 38
Home » Algemeen » Een reis rond de wereld

Een reis rond de wereld

Een reis rond de wereld

Bergschenhoek – Onlangs gaven leerlingen van Het Ballet Centrum een voorstelling in het Melanchthon Bergschenhoek. Ongeveer 50 leerlingen uit Lansingerland in de leeftijd van 3 tot 15 jaar deden mee. De bezoekers werden meegenomen op een reis rond de wereld, waarbij dansen uit allerlei landen werden getoond. Zo bracht de oudste groep het publiek in Spaanse sferen en namen de kleinste ballerina’s hen mee naar het koude noorden. Ook gingen de bezoekers op safari door Afrika en bewonderden zij de zwanen uit Rusland. Na een laatste bezoek aan China werd het publiek teruggevlogen naar Nederland, waar de vogeltjesdans niet mocht ontbreken.

Check Also

Vrijwilligers gezocht voor TSO op De Klipper

Berkel en Rodenrijs – In de Heraut van week 37 stond als emailadres vermeld: info@tafelvan.nl. …