zaterdag 16 februari 2019 | week 07
Home » Politieberichten » Frontale botsing op Berkelseweg

Frontale botsing op Berkelseweg

Frontale botsing op Berkelseweg

Berkel en Rodenrijs – Zondagavond 1 juli rond half elf vond er een frontale botsing plaats op de Berkelseweg (Berkelse dijkje) tussen Berkel Centrum en Bergschenhoek. Hierbij waren twee personenauto’s betrokken. Beide bestuurders liepen verwondingen op. De voertuigen raakten door de aanrijding zwaar beschadigd. De gewonden zijn behandeld door ambulancepersoneel en ook de traumaheli was ter plaatse; die vond een landingsplek vlak naast het Lionsbos. De auto’s werden weggesleept.

Check Also

Fietsendief aangehouden

Bergschenhoek – De eigenaresse van een gestolen fiets heeft haar eigendom weer terug. Haar rijwiel …

Geef een reactie