zaterdag 16 februari 2019 | week 07
Home » Politieberichten » Doorgereden na aanrijding

Doorgereden na aanrijding

Bergschenhoek – In de nacht van donderdag 28 op vrijdag 29 juni zijn omstreeks 00.35 uur twee auto’s frontaal op elkaar gebotst op de Leeuwenhoekweg. Eén van de twee auto’s raakte op de verkeerde weghelft waardoor de botsing ontstond. De veroorzaker van de aanrijding reed door. Dit voertuig werd korte tijd later elders aangetroffen.
Inzittenden van het achtergebleven voertuig liepen lichte verwondingen op. Hun auto is waarschijnlijk total loss. Het weggereden voertuig is voor forensisch onderzoek door de politie in beslag genomen.

Check Also

Fietsendief aangehouden

Bergschenhoek – De eigenaresse van een gestolen fiets heeft haar eigendom weer terug. Haar rijwiel …

Geef een reactie