zaterdag 16 februari 2019 | week 07
Home » Sport » Orioles – Amsterdam Pirates: 3 – 12

Orioles – Amsterdam Pirates: 3 – 12

Bergschenhoek – Afgelopen weekend was het er op of eronder voor The Orioles: alleen theoretisch was er een kans om bij de bovenste 8 te eindigen. Daarvoor moesten beide wedstrijden tegen Amsterdam Pirates worden gewonnen. In de eerste inning wist Orioles gelijk al toe te slaan. Tot en met de vierde inning werd geen tegenpunt gemaakt. Uiteindelijk was zaterdag de winst voor The Orioles: 5 – 2. Na deze goede wedstrijd van was de hoop op een goed vervolg. Niets was minder waar. Hoewel The Orioles de score nog wel opende in de eerste inning, scoorden Pirates in inning 2, 3, 4 en 5 alles bij elkaar 12 punten. Na wat onenigheid op het veld was de scheidsrechter genoodzaakt om de wedstrijd te staken. Een verlies van Orioles op de borden: 3-12. Hiermee zijn alle kansen om de promotiepoule te bereiken verkeken. Volgend weekend de dubbel tegen Hooddorp Pioniers. Zaterdag thuis om 14:30 uur op het Sporthoekpad 4 in Bergschenhoek. Op zondag volgt de uitwedstrijd.
Meer informatie over The Orioles of het spelen van honk- en softbal op http://www.orioles.nl.

Check Also

Atletiek Trainingslopen Marathon Rotterdam

Bleiswijk – De Kieviten organiseert een drietal trainingslopen voor de Rotterdam Marathon op 7 april. …

Geef een reactie