dinsdag 20 november 2018 | week 47
Home » Lezersschrijven » Oproep aan gemeente

Oproep aan gemeente

Als Lansingerlanders mogen we ons gelukkig prijzen met een prachtig park en een fantastische speeltuin: de tuin van Floddertje. Op dit moment in volle bloei met de mooiste bloemen en een heerlijke omgeving voor wandelaars en spelende kinderen.
Alleen zo jammer dat de peuters gevaar lopen: gebroken bierflesjes, scherpe blikjes, plastic zakken en peuken liggen overal in het zand. Oh ja, en een hakenkruis met een brandende sigaret in één van de picknickbanken gebrand.
Wij wonen vlak naast het park en hebben het ergste opgeruimd, zodat de kinderen straks veilig kunnen spelen.
Gemeente, doe hier iets aan!

Eric den Hollander
Rosanne Buis
Berkel en Rodenrijs

Check Also

Hondenpoep

Naar aanleiding van een eerder ingezonden brief met een oproep aan hondenbezitters het volgende. Bij …

Geef een reactie