zaterdag 16 februari 2019 | week 07
Home » Prikbord » PRIKBORD REGIO

PRIKBORD REGIO

Thuis bridgen met vrienden

Lansingerland – Wie een avondje met vrienden thuis wil bridgen, kan een koffertje met 24 voorgesorteerde spellen huren bij Bridgeclub Lansingerland. Tegelijkertijd doet men mee aan een mini-competitie met andere bridgeparen; hiermee zijn leuke prijsjes te winnen. Er zijn meerdere koffertjes met verschillende bridgespellen beschikbaar. Met het huren van een koffertje steunt men Bridgeclub Lansingerland. Informatie: Bert en Truus van der Poel, tel. 010 – 5116270 of mail naar: g.poel35@upcmail.nl.

Home-Start zoekt vrijwilligers

Lansingerland – Humanitas Home-Start Lansingerland zoekt vrijwillige gezinsmaatjes die zelf moeder zijn en die één keer per week minimaal twee uur beschikbaar zijn. Vrijwilligers krijgen training en begeleiding. De voorbereidende cursus start een aantal keer per jaar. Home-Start biedt (opvoedings)ondersteuning aan ouders met tenminste één kind onder de 15 jaar. Doel is te voorkomen dat alledaagse problemen uitgroeien tot ernstige en langdurige problemen. Informatie/aanmelden kan via de projectcoördinatoren: Henriëtte Staarthof, tel. 06-10026711 of Ellis Neeleman, 06-24361018, of e-mail: home-start.lansingerland@humanitas.nl.

Open inloop VIP

Lansingerland – Op zoek naar vrijwilligerswerk? Loop eens binnen bij het VIP Lansingerland op 11 juli tussen 19.00 en 20.00 uur in de Bibliotheek in Berkel en Rodenrijs, Nieuwstraat 25. Het Vrijwilligers Informatie Punt – VIP Lansingerland helpt mensen die vrijwilligerswerk zoeken. Liever een persoonlijke afspraak? Neem dan contact op met het VIP Lansingerland, tel. 010 – 522 55 45 of info@viplansingerland.nl. De vrijwilligersvacaturebank staat op: viplansingerland.nl.

Check Also

PRIKBORD BERKEL EN RODENRIJS

Klaverjassen KBO Berkel en Rodenrijs – De KBO organiseert deze maand weer twee klaverjasmiddagen, en …

Geef een reactie