donderdag 15 november 2018 | week 46
Home » Nieuws » Humanitas Home-Start zoekt vrijwilligers

Humanitas Home-Start zoekt vrijwilligers

Humanitas Home-Start zoekt vrijwilligers

Lansingerland – De coördinatoren van Home-Start en Home-Start Plus zoeken nieuwe vrijwilligers, Mensen die twee uurtjes per week een luisterend oor of praktische hulp bieden voor een andere moeder en/of vader bij Humanitas Home-Start en Home-Start Plus in Lansingerland. Er is sprake van blijvende vraag naar ondersteuning. Mensen die zelf ouder of inmiddels grootouder zijn, een warm hart en inlevingsvermogen hebben en andere ouders graag ondersteunen vanuit hun eigen ervaring. Mensen die begrijpen dat het draaiende houden van een gezin niet altijd even makkelijk is. De praktijk laat zien dat twee uurtjes per week aan inzet vaak al genoeg is. Vrijwilligers die al actief zijn voor Home-Start en Home-Start Plus geven aan er veel voor terug te krijgen. Het is leerzaam, biedt veel voldoening en levert leuke contacten op. Voor belangstellenden is meer informatie via facebook Humanitas Home-Start Lansingerland. Of bel met 06 – 243 610 18 / 06 – 100 267 11, mailen kan ook via home-start.lansingerland@humanitas.nl.

Check Also

TOGB maakt einde aan ongeslagen status RKDEO

Nootdorp - Zes wedstrijden en achttien punten. TOGB was gewaarschuwd voor tegenstander RKDEO uit Nootdorp. Een kick start van de Berkelse formatie met twee doelpunten die voor de schoonheidsprijs in aanmerking kwamen, stonden aan de basis van de dik verdiende overwinning voor de ploeg van TOGB-trainer Ronald Ermes, 0-2. Hij gaf na afloop een pluim aan zijn spelers. "Ze hebben het strijdplan goed uitgevoerd."

Geef een reactie