donderdag 24 januari 2019 | week 04
Home » Nieuws » Humanitas Home-Start zoekt vrijwilligers

Humanitas Home-Start zoekt vrijwilligers

Humanitas Home-Start zoekt vrijwilligers

Lansingerland – De coördinatoren van Home-Start en Home-Start Plus zoeken nieuwe vrijwilligers, Mensen die twee uurtjes per week een luisterend oor of praktische hulp bieden voor een andere moeder en/of vader bij Humanitas Home-Start en Home-Start Plus in Lansingerland. Er is sprake van blijvende vraag naar ondersteuning. Mensen die zelf ouder of inmiddels grootouder zijn, een warm hart en inlevingsvermogen hebben en andere ouders graag ondersteunen vanuit hun eigen ervaring. Mensen die begrijpen dat het draaiende houden van een gezin niet altijd even makkelijk is. De praktijk laat zien dat twee uurtjes per week aan inzet vaak al genoeg is. Vrijwilligers die al actief zijn voor Home-Start en Home-Start Plus geven aan er veel voor terug te krijgen. Het is leerzaam, biedt veel voldoening en levert leuke contacten op. Voor belangstellenden is meer informatie via facebook Humanitas Home-Start Lansingerland. Of bel met 06 – 243 610 18 / 06 – 100 267 11, mailen kan ook via home-start.lansingerland@humanitas.nl.

Check Also

Anthura wint Tuinbouw Ondernemersprijs 2019

Bleiswijk - Anthura uit Bleiswijk is de grote winnaar van de 33e editie van de Tuinbouw Ondernemersprijs. Een jaar lang mag het veredelings- en vermeerderingsbedrijf zich ambassadeur van de tuinbouwsector noemen. Anthura ontving de prestigieuze prijs uit handen van voorzitter Michel F. van Ginkel vanwege de indrukwekkende ontwikkeling die het bedrijf doormaakte, de duurzame agenda en goed werkgeverschap. De prijsuitreiking vond plaats tijdens de drukbezochte nieuwjaarsbijeenkomst van de tuinbouw op 9 januari in de Keukenhof te Lisse.

Geef een reactie