donderdag 20 september 2018 | week 38
Home » Advertorial » Indonesische familierecepten in het Gouden Hart
.

Indonesische familierecepten in het Gouden Hart

Indonesische familierecepten in het Gouden Hart

Zonder ervaring een Indonesische toko beginnen. Veel ondernemers zouden het niet durven. Maar Laura en Ewout van der Kraan zagen er een mooie kans in en zijn er volledig voor gegaan. Het eindresultaat mag er zeker zijn. Mama-San is een Indonesische toko waar familierecepten worden bereid door ervaren chefs.

Laura vertelt enthousiast over hun toko: “Het was een wens om iets samen te starten. Maar wat, dat wisten we eigenlijk niet. Ewout is een IT-man en ik kom uit de financiële dienstverlening. We houden beide van de Indonesische keuken en toen zagen we een gat in de Berkelse markt. Er was nog geen toko in het dorp. Bij het concreet maken van de plannen kwamen we in contact met twee ervaren koks die direct enthousiast waren over ons plan en graag mee wilden werken. Daarna is het snel gegaan.”

Maandmenu’s

Iedere maand heeft Mama-San een nieuw maandmenu. Hierin worden bijvoorbeeld nieuwe gerechten gepromoot maar ook gerechten die erg in trek zijn. Laura: “We luisteren ook naar de wensen van de klanten. Zo is het sate menu echt een favoriet. Voor alle gerechten hebben we een allergenen lijst, dit zijn we verplicht maar we letten hier zelf ook erg op. En omdat we een heel breed assortiment met gerechten hebben, is er voor iedereen wel iets lekkers te eten.”
Via de website van Mama-San kan je ook online eten bestellen. Een voordeel is dat je dan de afhaaltijd kan aangegeven. Wel zo handig als je bijvoorbeeld net uit de metro komt en direct je eten wilt ophalen.

Ook voor catering is Mama-San in te huren. Voor bedrijven of voor een heerlijk etentje thuis. Kijk vooral eens op de website mama-san.nl, de Facebookpagina, het Instagramaccount of ga langs in de mooie winkel in het winkelcentrum Het Gouden Hart.

Check Also

De Cryolipolyse-Cryo21 behandeling

Lansingerland - De naam van de behandeling zegt u waarschijnlijk weinig of niets. U kunt cryolipolyse -vetcellen bevriezen als een alternatief voor liposuctie zien. Maar dan pijnloos, zonder injecties of herstelperiodes. Wanneer vetcellen bevroren worden, leidt dit tot een blijvend resultaat. Geen valse hoop dus, maar een techniek die ervoor kan zorgen dat u eindelijk dat silhouet krijgt waar u altijd al van droomde.