donderdag 15 november 2018 | week 46
Home » Advertorial » Indonesische familierecepten in het Gouden Hart
.

Indonesische familierecepten in het Gouden Hart

Indonesische familierecepten in het Gouden Hart

Zonder ervaring een Indonesische toko beginnen. Veel ondernemers zouden het niet durven. Maar Laura en Ewout van der Kraan zagen er een mooie kans in en zijn er volledig voor gegaan. Het eindresultaat mag er zeker zijn. Mama-San is een Indonesische toko waar familierecepten worden bereid door ervaren chefs.

Laura vertelt enthousiast over hun toko: “Het was een wens om iets samen te starten. Maar wat, dat wisten we eigenlijk niet. Ewout is een IT-man en ik kom uit de financiële dienstverlening. We houden beide van de Indonesische keuken en toen zagen we een gat in de Berkelse markt. Er was nog geen toko in het dorp. Bij het concreet maken van de plannen kwamen we in contact met twee ervaren koks die direct enthousiast waren over ons plan en graag mee wilden werken. Daarna is het snel gegaan.”

Maandmenu’s

Iedere maand heeft Mama-San een nieuw maandmenu. Hierin worden bijvoorbeeld nieuwe gerechten gepromoot maar ook gerechten die erg in trek zijn. Laura: “We luisteren ook naar de wensen van de klanten. Zo is het sate menu echt een favoriet. Voor alle gerechten hebben we een allergenen lijst, dit zijn we verplicht maar we letten hier zelf ook erg op. En omdat we een heel breed assortiment met gerechten hebben, is er voor iedereen wel iets lekkers te eten.”
Via de website van Mama-San kan je ook online eten bestellen. Een voordeel is dat je dan de afhaaltijd kan aangegeven. Wel zo handig als je bijvoorbeeld net uit de metro komt en direct je eten wilt ophalen.

Ook voor catering is Mama-San in te huren. Voor bedrijven of voor een heerlijk etentje thuis. Kijk vooral eens op de website mama-san.nl, de Facebookpagina, het Instagramaccount of ga langs in de mooie winkel in het winkelcentrum Het Gouden Hart.

Check Also

Renate Bloembindkunst al 10 jaar een begrip

Bleiswijk - Het is feest bij Renate Bloembindkunst aan de Dorpsstraat 73 in Bleiswijk. De verbouwing is afgerond, de winkel is klaar voor de komende feestmaanden en Renate Bloembindkunst bestaat 10 jaar. Om dat te vieren zijn er in het weekend van 16 en 17 november verschillende leuke acties en activiteiten.

Geef een reactie