zaterdag 16 februari 2019 | week 07
Home » Lezersschrijven » Koffieuurtje bij de buren

Koffieuurtje bij de buren

Het was vrijdag 22 juni, de dag dat we weer waren uitgenodigd voor het koffieuurtje bij onze buitenlandse buren in Hergerborch. Omdat ik rolstoelgebruikster ben wordt ik elke keer opgehaald en weer thuisgebracht. Hiervoor wil ik de huismeester, de heer Hammadi el Hadar hartelijk bedanken.
De zaal was al behoorlijk gevuld met mensen uit de omgeving en het was een drukte van belang. Er werd koffie en thee uitgedeeld met natuurlijk zoals iedere keer wat lekkers erbij. De groep Music Generation was er met zang en muziek. We hebben met zijn allen gezongen, Nederlandse liedjes zoals ‘Mag ik dan bij jou’ van Claudia de Breij en verder zongen de leden van de muziekgroep liedjes in het arabisch. De taal konden wij niet verstaan, maar het was heel fijn om te horen. De sfeer was bijzonder goed in iedereen genoot zichtbaar. Het volgende koffieuurtje is op vrijdag 13 juli en ik ga er zeker weer naar toe.

Komt u ook? Tot ziens.

Gré Smith-Oosting

Check Also

Hartelijk dank!

Veelal fiets ik met onze gehandicapte dochter van vrijdag t/m zondag door het recreatiegebied of …

Geef een reactie