woensdag 19 september 2018 | week 38
Home » Sport » Twee extra spelers voor BVCB

Twee extra spelers voor BVCB

Bergschenhoek – In navolging van Shannon Koetsier zal ook aanvaller Davi Lizardo van vv Nieuwerkerk overstappen naar BVCB. Lizardo is bij Ajax opgeleid en heeft de afgelopen jaren bij onder andere Dordrecht en Nieuwerkerk gespeeld.
Verdediger Mitchell Feijen heeft de jeugdopleiding van TOGB doorlopen en kiest als eerste jaars senior nu voor BVCB.

Check Also

BVCB en Rob Gieben al na vijf weken uit elkaar

Bergschenhoek - Trainer Rob Gieben is nog voor de start van de competitie weg als hoofdtrainer bij BVCB. De oefenmeester was bezig aan zijn eerste maand als trainer van de Bergschenhoekse zaterdag eersteklasser. De teleurstelling bij de inwoners van Monster is groot. BVCB-voorzitter Andy Bezem trekt zelf ook het boetekleed aan door te stellen dat de club een fout heeft gemaakt bij de aanstelling van Gieben.