woensdag 18 juli 2018 | week 29
Home » Sport » Twee extra spelers voor BVCB

Twee extra spelers voor BVCB

Bergschenhoek – In navolging van Shannon Koetsier zal ook aanvaller Davi Lizardo van vv Nieuwerkerk overstappen naar BVCB. Lizardo is bij Ajax opgeleid en heeft de afgelopen jaren bij onder andere Dordrecht en Nieuwerkerk gespeeld.
Verdediger Mitchell Feijen heeft de jeugdopleiding van TOGB doorlopen en kiest als eerste jaars senior nu voor BVCB.

Check Also

Loop als een team tijdens de Halve Marathon Oostland

Oostland - Ga de uitdaging aan met je sportieve teamgenoten? Na een zomer vol luieren wil iedereen natuurlijk in vorm komen voor het komende hockey-, voetbal- of volleybalseizoen (of iedere andere sport) en wat is er dan leuker dan met een team van fitness-, zwem- of crossfit-maatjes aan de start te staan van een van de afstanden die gelopen kunnen worden tijdens de Veldwerk Halve Marathon Oostland op zondag 9 september aanstaande?