zaterdag 16 februari 2019 | week 07
Home » Nieuws » Koren- en Muziekfestival vrolijkt centrum op

Koren- en Muziekfestival vrolijkt centrum op

Koren- en Muziekfestival vrolijkt centrum op

Berkel en Rodenrijs – Zaterdag 23 juni staat winkelpromenade Berkel Centrum in het teken van muziek. Diverse koren en artiesten treden tussen 12.00 en 16.00 uur op tijdens het Koren- en Muziekfestival. De koren en artiesten wisselen elkaar af en de gehele dag is het genieten geblazen van al die muzikaliteit. Het podium staat op de Kerksingel aan de kant van de Kerkstraat. Tussen 12.00 en 13.30 uur komt het winkelend publiek ook Muziekvereniging Harpe Davids tegen, deze muzikanten lopen in het centrum rond.

Het programma

Op het podium op de Kerksingel zullen de volgende optredens plaatsvinden: 12.00 en 12.30 uur Popkoor O Jee, 12.30 en 13.00 uur Leanne Serena o.b.v. Loek Buitenhuis, 13.00 tot 13.30 uur Popkoor O Jee, 13.30 tot 14.00 uur De LanSINGERS, 14.00 tot 14.30 uur Leanne Serena o.b.v. Loek Buitenhuis, 14.30 tot 15.00 uur Popkoor Just For Fun, 15.00 tot 15.30 uur De LanSINGERS, 15.30 tot 16.00 uur Popkoor Just For Fun. Muziekvereniging Harpe Davids loopt rond tussen 12.00 en 13.30 uur.

De koren en artiesten

Popkoor O Jee komt uit Rotterdam Ommoord en staat bekend om haar vrolijke uitstraling en het zichtbaar plezier in het zingen. Het koor voert het publiek altijd met veel enthousiasme terug naar de muziek uit de jaren zestig, zeventig, tachtig en deze eeuw: beat, rock, folk, surfpop, blues, soul en disco. Ook hedendaagse hits leveren meer dan voldoende ideeën op en worden aan het veelzijdige repertoire toegevoegd. Leanne Serena is een bekende jonge zangeres uit Lansingerland. Leanne treedt op onder begeleiding van Loek Buitenhuis. Leanne en Loek spelen pop- en countrynummers in een persoonlijke setting. Met haar pure en zuivere stem weet Leanne de emotie van een nummer goed over te brengen. Sinds november 2016 is Leanne werkzaam bij Het Muziekpand in Berkel en Rodenrijs als zang- en pianodocent en vocalgroup-dirigente.
De LanSINGERS is hét popkoor van Lansingerland. Het koor is opgericht door het Charles Vermeer Zanginstituut. Het koor zingt popmuziek met af en toe een gospel of musical-lied.
Popkoor Just for Fun komt uit Zoetermeer en bestaat uit ongeveer 80 leden. De meerstemmige muziek maakt het zingen altijd een uitdaging. Het repertoire beslaat de gehele periode van de sixties tot aan nu. Veel van de songs zijn Engelstalig, maar er wordt ook in het Nederlands gezongen. Muziekvereniging Harpe Davids komt uit Zoetermeer. De muziekvereniging bestaat uit meerdere afdelingen waaronder het showcorps. Met de unieke combinatie van visuele onderdelen, melodisch en ongestemd slagwerk treedt het korps op diverse plekken in het land op. Voor meer informatie zie www.winkelcentrum-berkel.nl, volgen op Twitter, Facebook en Instagram @berkelcentrum kan ook.

Check Also

Uniek concert Kozakkenkoor en Klezmerband in O.L. Vrouw Geboortekerk

Berkel en Rodenrijs – We hebben inmiddels kennis kunnen maken met de vernieuwde O.L. Vrouw …

Geef een reactie