zondag 18 november 2018 | week 46
Home » Algemeen » Nog enkele plaatsen vrij bij DOTO-kamp

Nog enkele plaatsen vrij bij DOTO-kamp

Lansingerland – Het DOTO-kamp is sinds 1972 uitgegroeid tot een begrip. Het doel van dit kamp is om een groot aantal kinderen uit Lansingerland en omgeving een onvergetelijke week te bezorgen. Dit jaar gaan de deelnemers de ruimte in om diverse planeten te ontdekken en kennis te maken met allerlei aliens. Deelname voor iedereen in de leeftijd van 7 tot en met 13 jaar uit Lansingerland en omgeving. Leden van sv DOTO en/of het derde kind uit een gezin krijgen een kleine korting. Vertrek is vrijdag 17 augustus vanaf sporthal De Zijde terugkomst vrijdag 24 augustus. Verblijflocatie is voor de achtste keer Esbeek, groepsaccommodatie De Kievit, (zie www.dekievit.info). Info: www.dotokamp.nl.

Check Also

Vrijwillige Palliatieve Terminale ThuisZorg

Geboren worden en sterven, zij horen bij elkaar. Geboorte... hierover praten wij gemakkelijk en graag. Over het sterven, de dood liever niet. Wij weten dat het ooit in ons leven komen gaat. Het toelaten van gedachten hierover in jezelf maar ook het spreken erover, brengen de dood dichterbij terwijl je die juist nog graag wat op afstand wilt houden. Even nog maar niet over denken, praten... Zo herkenbaar.

Geef een reactie