zaterdag 16 februari 2019 | week 07
Home » fbpost » Spelers van Donkers verdienen de eerste prijs

Spelers van Donkers verdienen de eerste prijs

Spelers van Donkers verdienen de eerste prijs

Berkel en Rodenrijs – In alle vroegte werd een deel van het plein in Berkel Centrum zaterdagochtend 16 juni voorzien van een fikse laag zand. Al snel meldden zich de eerste teams die zich hadden aangemeld als deelnemers aan het voor de zevende keer te organiseren Beach Foot Volley, ook dit jaar weer op initiatief van Bert en Roy Pico en in nauwe samenwerking met ‘t Vierkantje.

Trees Borkus-Henskens

Ditmaal schreven twaalf teams zich in om te strijden om de beker. Elk team bestond uit vier spelers die vast van plan waren de beker mee naar huis te nemen. Nadat de eerste wedstrijden rond de klok van tienen waren gestart kon het publiek de mannen en één vrouw vanaf de kant en vanaf het terras aanmoedigen.

De winnaar

De omstandigheden bleven – op een enkele regenspetter na – optimaal om met elkaar een sportieve strijd aan te gaan. Iedereen wilde winnen, maar uiteindelijke was het het team van Donkers dat er met de overwinning vandoor ging. Zij krijgen hun naam bijgeschreven op de beker. Team van der Weide werd tweede, gevolgd door het team van Michelle Arbman dat een derde plek in nam. “Volgend jaar willen we het weer iets anders gaan aanpakken, maar dat moet eerst goed worden uitgewerkt en bekeken als het centrum is aangepakt,” beloofde Roy, waarna de barbecue aankon voor een smakelijke afsluiting van de sportieve en leuke dag.

Check Also

Uniek concert Kozakkenkoor en Klezmerband in O.L. Vrouw Geboortekerk

Berkel en Rodenrijs – We hebben inmiddels kennis kunnen maken met de vernieuwde O.L. Vrouw …

Geef een reactie