zaterdag 16 februari 2019 | week 07
Home » Sport » Team Sandra beleeft een onvergetelijke tocht

Team Sandra beleeft een onvergetelijke tocht

Team Sandra beleeft een onvergetelijke tocht

Berkel en Rodenrijs – Timo Vonk heeft er eigenlijk maar één woord voor: onvergetelijk! Met Team Sandra, vernoemd naar zijn aan kanker overleden vrouw, nam hij deel aan de Alpe d’HuZes en wist maar liefst ruim 27.000 euro bij elkaar te vergaren voor onderzoek in de strijd tegen kanker.

“We stonden om half vier in de ochtend klaar om van start te gaan. Het werd een zware klim in de regen, maar ook een hele mooie. Aangemoedigd door familie en vrienden langs de route fietsten we met elf man de berg op en twee leden gingen te voet. Met langs de weg vijfhonderd brandende kaarsjes van onze groep. We voelden de hechte band en beleefden de dag intens met elkaar. De sterksten gingen vijf keer omhoog, enkelen vier keer en de rest twee keer. Mijn moeder liep met ons zoontje en dochtertje naar bocht dertien op de berg; ook zij voelden zich nauw betrokken bij de tocht en wilden graag hun steentje bijdragen.”
Zaterdagochtend arriveerde Timo weer samen met zijn familie en vrienden in Berkel en Rodenrijs. Waar foto’s en opgedane ervaringen nog lang zullen herinneren aan de bijzondere en indrukwekkende belevenis.

Check Also

Atletiek Trainingslopen Marathon Rotterdam

Bleiswijk – De Kieviten organiseert een drietal trainingslopen voor de Rotterdam Marathon op 7 april. …

Geef een reactie