zaterdag 16 februari 2019 | week 07
Home » Algemeen » Modderrace

Modderrace

Modderrace

Bergschenhoek – Voor kinderen is er bijna niks leukers dan buiten lekker vies worden, de wereld ontdekken en plezier maken. Tijdens de week van de modder komen kinderen bij Outdoor Valley op een speelse manier in aanraking met modder en leren ze dat vies worden helemaal niet erg is. Dat doen ze tijdens de jaarlijkse Modderrace.

Modder is niet vies. Integendeel, het is juist super goed! Het bevordert het gelukzalige gevoel bij kinderen. Ze voelen zich onbevangen en kunnen lekker experimenteren. Daarnaast gebruiken kinderen die in de modder spelen veel fantasie en wordt het creatief denken optimaal gestimuleerd. Door buiten te spelen krijgen kinderen vitamine D binnen en blijven ze op een gezond gewicht. Vies worden en in contact komen met de natuur zorgt voor een beter immuunsysteem. Van top tot teen onder de modder thuiskomen na een dag buitenspelen is dus juist wat ouders zouden moeten verlangen van onze kinderen. Daar draagt Outdoor Valley graag aan bij!

Dat modder en beweging goed is, is dus wel duidelijk. Tijdens de modderweek viert Outdoor Valley deze gouden, of beter gezegd bruine, combinatie! Ga samen met je kind door de smurrie tijdens de Modderrace! Onderweg kom je meer dan twintig hindernissen en heel veel modder tegen. De race is voor kinderen van vier tot en met twaalf jaar en vind plaats op 24, 27 en 29 juni 2018.
Kijk voor meer informatie en tickets op Outdoorvalley.nl/modderrace

Check Also

Beheerder De Leeuwerik gezocht

Welzijn Lansingerland is een organisatie waar vrijwilligers en beroepskrachten samen een breed diensten- en activiteitenaanbod …

Geef een reactie