zaterdag 16 februari 2019 | week 07
Home » fbpost » Schone Straat

Schone Straat

Schone Straat

Bleiswijk – Al een aantal jaren vegen de bewoners van de Moutmolen met nieuwjaarsdag samen de straat schoon om alles zoveel mogelijk vuurwerkvrij te maken. In januari stelde de gemeente een prijs beschikbaar voor de Schone Straat.

De bewoners van de Moutmolen besloten een foto van hun straat in te sturen en zij wonnen een mooi geldbedrag voor het organiseren van een straatfeest. Het was even puzzelen voor een datum en daarna was het nog even afwachten of het weer mee wilde werken, maar uiteindelijk kon de barbecue doorgaan op zaterdag 9 juni.

Alle tafels, stoelen en barbecue’s werden uit de achtertuinen geplukt, de auto’s werden opzij gereden en zo ontstond er op de parkeerplaats een mooie plek voor een buurtbarbecue. De kinderen gingen met elkaar spelen in de speeltuin en in de wijk. En de ouders genoten van een lekker drankje en uiteindelijk met z’n allen van de heerlijke barbecue. Tegen de avond werd er een kampvuur gemaakt en konden de kinderen marsmallows roosteren en ging het feestje tot in de late uurtjes door.

Check Also

Uniek concert Kozakkenkoor en Klezmerband in O.L. Vrouw Geboortekerk

Berkel en Rodenrijs – We hebben inmiddels kennis kunnen maken met de vernieuwde O.L. Vrouw …

Geef een reactie