woensdag 19 december 2018 | week 51
Home » Algemeen » Jeugdfestival zoekt vrijwilligers
Berkel en Rodenrijs - De organisatoren van het Jeugdfestival doen een dringend verzoek aan ouders, jongeren vanaf 16 jaar en een ieder die het leuk vindt om hen te helpen om zich aan te melden als leiding tijdens het Jeugdfestival van 21 tot en met 23 augustus aanstaande.

Jeugdfestival zoekt vrijwilligers

Jeugdfestival zoekt vrijwilligers

Berkel en Rodenrijs – De organisatoren van het Jeugdfestival doen een dringend verzoek aan ouders, jongeren vanaf 16 jaar en een ieder die het leuk vindt om hen te helpen om zich aan te melden als leiding tijdens het Jeugdfestival van 21 tot en met 23 augustus aanstaande.

Leiding geven aan een groepje betekent drie dagen de kinderen begeleiden bij allerlei activiteiten zoals spelletjes, estafette, crea en demonstraties op het veld achter de Smaragd. Een groepje bestaat altijd uit twee personen die leiding geven. J
Men kan zelf aangeven in welke leeftijdsgroep men ingedeeld wil worden.
De groepen zijn ingedeeld in de volgende leeftijdscategorieën: vier – vijf jarigen / zes – zeven jarigen / acht – negen jarigen/ tien – elf – twaalf jarigen.
De inschrijving voor de kinderen is al enige tijd gestart en loopt tot 13 juli, dit loopt goed. Helaas loopt de aanmelding van leiding wat trager. Indien er niet voldoende leiding is bestaat de mogelijkheid dat niet alle kinderen mee kunnen doen. Inschrijven voor deelnemers en leiding kan via www.jeugdfestival.nl.
Voor de 10 – 12 jarigen zal er dit jaar, vanwege het jubileum jaar, een extra avond programma zijn op de woensdagavond, waarbij deze leeftijdsgroep ook nog mag blijven slapen. Meer informatie hierover op de website www.jeugdfestival.nl.

Check Also

Oliebollen en glühwein in Wel-Kom!

Berkel en Rodenrijs – Vrijdagmiddag 28 december staan er oliebollen, een hapje en een drankje …

Geef een reactie