maandag 18 februari 2019 | week 08
Home » Algemeen » Jeugdfestival zoekt vrijwilligers
Berkel en Rodenrijs - De organisatoren van het Jeugdfestival doen een dringend verzoek aan ouders, jongeren vanaf 16 jaar en een ieder die het leuk vindt om hen te helpen om zich aan te melden als leiding tijdens het Jeugdfestival van 21 tot en met 23 augustus aanstaande.

Jeugdfestival zoekt vrijwilligers

Jeugdfestival zoekt vrijwilligers

Berkel en Rodenrijs – De organisatoren van het Jeugdfestival doen een dringend verzoek aan ouders, jongeren vanaf 16 jaar en een ieder die het leuk vindt om hen te helpen om zich aan te melden als leiding tijdens het Jeugdfestival van 21 tot en met 23 augustus aanstaande.

Leiding geven aan een groepje betekent drie dagen de kinderen begeleiden bij allerlei activiteiten zoals spelletjes, estafette, crea en demonstraties op het veld achter de Smaragd. Een groepje bestaat altijd uit twee personen die leiding geven. J
Men kan zelf aangeven in welke leeftijdsgroep men ingedeeld wil worden.
De groepen zijn ingedeeld in de volgende leeftijdscategorieën: vier – vijf jarigen / zes – zeven jarigen / acht – negen jarigen/ tien – elf – twaalf jarigen.
De inschrijving voor de kinderen is al enige tijd gestart en loopt tot 13 juli, dit loopt goed. Helaas loopt de aanmelding van leiding wat trager. Indien er niet voldoende leiding is bestaat de mogelijkheid dat niet alle kinderen mee kunnen doen. Inschrijven voor deelnemers en leiding kan via www.jeugdfestival.nl.
Voor de 10 – 12 jarigen zal er dit jaar, vanwege het jubileum jaar, een extra avond programma zijn op de woensdagavond, waarbij deze leeftijdsgroep ook nog mag blijven slapen. Meer informatie hierover op de website www.jeugdfestival.nl.

Check Also

Arie Steenwijk ziet nog mogelijkheden

Regio - In 1970 vestigde de vader van Arie Steenwijk zich in de Schiebroekse polder. Ruim twintig jaar geleden nam hij het melkveebedrijf met 200 koeien over langs de Bergschenhoekseweg op de grens van Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek en Rotterdam. Toen al wetende dat er tal van zaken speelden rond zijn weilanden. Er zouden een HSL, een ZoRo busbaan, een Randstadrail en een verbindingsweg A13/A16 worden aangelegd. Maar ook een natuurgebied De Vlinderstrik waar hij wel mogelijkheden in zag.

Geef een reactie